Piina ilman kahvia

Posted: 26/03/2016 in Elämää, kahvi, lapsi, leffa
Tags: , , ,

Taannoin vanhat TKP:n pavut ehtivät loppua, mutta ei sen väliä sillä SquareMileCoffeelta on tulossa kolmen pussin lähetys.

Sitten, pe-la yöllä pätkä oksentaa vuoteeseensa unissaan, sitä jatkettiin hereillä, nukahdettiin välillä ja taas mentiin. Aamulla näytti jo tuo kalpeanaama hieman elävämmältä, ehkä tämä oli tässä. Nuo kuuluiset sanat joita ei saisi ääneen sanoa.

Pätkän pötsi kuraili jotain snadia enää maanantaina, mutta S otti yöllä äkkilähdön kohti kaakelihuonetta. Ja kun S oksuilee, se on rajumpaa kuin meillä (potenssiin jotain).

Kävin hoidattamassa kantapään haavani TK:ssa ja kävin hakemassa potilaille mehujäitä kaupasta, samalla pudotin paketin maailmalle. Hyvästelin V60 + Paico Ball Kettle + Hario 600ml serverin, tilaa kaappiin ja ehkä silmänurkassa saattais olla jotain uutta, vahva ehkä.

Kuitenkin kotiin päästyäni tuntui kuin joku olis laittanut nilkkapainot ja kahvakuulat, sit kävin ylenantamassa aamuisen protskujugurtin kertalaakilla.
Tän jälkeen ei oksuilua, kiva joo. Maistuiko mikään, juu ei.

Mutta kuumeilu, se alkoi jossain vaiheessa ja ne kuumehörhöilyt, elävän tuntuiset unet jotka ei ehkä olekkaan unia. Huoli astianpesukoneen täytöstä, vaikkei harmittelemiani astioita aamulla siellä näkynytkään. Tätä samanlaista menoa seurasi hilpeästi yöt ja päivät vielä viime yö (pe-la), aamulla mittari vilkautti vielä 38.5C mut lähti putoamaan.

SqM:n kahvilähetys oli tullut tällä kipeilyn aikana, mutta ajatuskin kahvista pisti irvistämään, sillä jo vesikin maistui pahalle.
KUITENKIN, otin brasilialaista natural Rainha:a, laitoin S:lle kupillisen ja itselle puolikkaan.
Ei nyt mikään makuelämys, tuntui kun olisi ensimmäistä kertaa elämässään juonut kahvia. Yritin loppuun sinnitellä ja maistella oikein, mutten saanut kovin kummoisia kahvinoloisia makuja, alkaali pukkasi pintaan.

Sit leffaan perheen ja kavereiden kanssa katsomaan Kung Fu Panda 3.
Kaikki tuntuivat tykkäävän, tai ei ainakaan kukaan sitä haukkunut. Itse pidän hyvästä animaatiosta huumorilla höystettynä.
Tästä ei suorinta tietä kotiin suinkaan, vaan Haltialan kautta koukaten, sinne oli lampaat hetki sitten tehneet lisää lampaita ja näitä pieniä mietittiin katsoa.
Niin mietti moni moni moni muukin, eli se mitä siellä käytiin oli leikkipaikalla pätkän energianpurkausta seuraillen.

Kotona ruutu auki auki kiekkoa katsomaan. Siinä toisen erän kohdilla tuo kahvi alkoi piinaamaan taas, kaivoin aeropressin esiin ja koitin Rainhasta saada hyvän.
Eikä vieläkään, mylly vielä jauhoi niin pehmeästi, uutto näytti hyvältä, kaikki meni just niin kuin olin ajatellutkin vaikka silmäilin koko ajan kiekkoa.

Tässä nämä nyt vanhenevat, mutta kun alkaa makuaisti olemaan kohdallaan niin alan ryyppäämään isolla kauhalla näitä.

DSC_1484

Advertisements
Comments
  1. […] Piina ilman kahvia […]

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s