Päivä alkoi Laakson sairaalan vatsaröntgenin ja ultran kautta, ihan normaali tsekkaus jossa ei ainakaan ultrassa löytynyt mitään.
Tän jälkeen oli L:n fysioterapia käynti kalliossa, mutta siinä jäi sopivasti aikaa noukkia kahvia Good Life Coffeesta.
Paikan pitäjä Pipisen Lauri on Stadin kahvi scenestä entuudestaan tuttu, ja oli tänään tiskin takana. Tykkään tosi paljon tästä kahvilasta, mutta jostain syystä tuolla tulee aika harvoin käytyä, olisiko sitten sijainti sellainen josta ei meidän perhe useasti painele ohi.
Kaksi pakettia ostin, molemmat Guatemalasta, toinen filtteriä toinen espressoa.

Käväistiin haukkaamassa evästä Tennispalatsin Pizza Hutin lounaalla, tuli huomattua että oli monilla muillakin tulleet jouluherkut jo tökkimään, sillä kaikki pöydät olivat täynnä.

Täältä sit ennen kotiin paluuta hyökättiin sillan yli Uunisaareen. Paikka on mitä upein, silloin kun valoa riittää. Nyt sitä ehti olla n. puoli tuntia sinne saavuttuamme, sitten tuli tämä tuttu pimeys ja sai tosiaan katsoa eteensä poistuessa. Mutta saatiin auringonlaskukuvia napsittua, oli makean näköistä kun valossa kylpevä ristelijäkin paineli siellä merellä, kuvaa siitä saanut onnistumaan.

Kotona sit kahviksi, aeropress esiin, vedenkeitin porisemaan ja Rocket tulille.

El Recuerdo
Description:Balanced, Fruity, Sweet
Region:Huehuetenango
Farm:Finca El Recuerdo
Varietals:Bourbon
Process:Washed

Paketin etiketissä oli tarkempi makukuvaus, josta löysin tuon hallitsevan maunkin, mietin meinaan pitkään mikä tuttu maku se oikein on. Red stone fruit, josta päätin maistaneeni vahvasti kirsikan, muuten kuppi oli clean ja hedelmäisen hapokas.
Pidin tästä, mutta omassa luokittelussani en tätä aamukahvina joisi, mieluummin just päiväkahvina, sen verran pirteä ilmestys.

Join tuosta espressosta shotin GLC:n baarissa, joten kotona tähtäsin samaan makuun, jonka sit sainkin myllyä turhia säätämättä. Fruity, sweet sekä hapokkuus hyvin balanssissa (hampaissa pysyy hyvin kiilteet).

La Soledad
Description:Sweet, Fruits, Balanced
Region:Yepocapa, Acetenango
Farm:Finca La Torre
Varietals:Bourbon, Caturra, Pache
Process:Washed

Kokeilun halusta laitoin tästä cappuccinonkin, maitona Valion Eila Kahvimaitoa.
Espresso leikkasi maitoa mukavasti tuoden hedelmäisyyttä mukaan, joka tälläisestä tykkää niin tämä on ehdoton. Itse toki miellän (ainakin tällä hetkellä) cappuccinoissa enemmän espressoja joissa on jonkinlaista paksua makua suklaan tyylistä, “old fashioned” jep jep, olen vähän jäärä.

Loppuun kuvia päivältä.

DSC_0711-01

DSC_0705-01

DSC_0721-01

DSC_0723-02

DSC_0723-01

DSC_0724-01

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s