Perjantaikahvi

Posted: 23/10/2015 in aeropress, Elämää, kahvi, kahvila, paahtimo
Tags: , , , , ,

Caffissa Flamingossa oli kuukauden kahvina El Salvador Bourbon Estate Las Delicias. Sitä kokeeksi kotiin 150g, kuvaus etiketissä ja kaupan ständissä puhuivat paljon puolestaan.
Etiketti:
Las Deliciaksen tilan Red Bourbon on tasapainoinen ja puhtaanmakuinen kahvi, jonka luonteesta on miellyttävä toffeen maku ja pehmeä appelsiinin hapokkuus. Kahvi jättää suuhun hivenen makean kermaisen pehmeän jälkimaun.

Aeropressillä tuli pavun tuoreus (3vrk paahdosta) hyvin esiin. Ensimmäisellä kerralla en tajunnut kuinka paljon purut turpoaisivat, ja menihän se yli sekoittaessa, ei mennyt enää korkki kiinni ja piti kaataa lavuaariin.
Toinen kerta jo onnistui, ja nyt haluaisin nostaa maljan erittäin onnistuneelle makukuvauksen kirjoitukselle, osui juuri nappiin.

Jos jollain kertavedolla yrittäisin kertoa mitä maku muistutti, niin jonkinlainen appelsiinisuklaatryffeli vois olla lähellä.

Pitkään aikaan en Caffista ole hakenut, koska pavut alkoivat olemaan jo tuttuja ja paahdot hieman tylsiä, tämä oli pirteä yllätys, voinen siis jatkaa tuolta hakemista jatkossakin.

IMG_20151023_202540

IMG_20151023_200653

IMG_20151023_200429

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s