TKP Aricha, NBA, Yoyo ja LiveAid

Posted: 08/06/2015 in Elämää, kahvi, koripallo, TV, urheilu
Tags: , , , , , , , ,

Ei ole hetkeen tullut postattua, joten lataan tiivistetysti tässä näitä viime aikaisia.

Turunkahvipaahtimolle tuli joku aika sitten uusia kahveja, tilailin niitä kotiin ja nyt otan lusikalle Etiopialaisen Arichan!
IMG_1038
IMG_1039
IMG_1040

Hyvä Yirgacheffen/Gedeon alueelta, josta yleensä mielletään marjaisten kahvien tulevan. Tämä alue on sellainen, jota suosittelen maistamaan jos joku kyselee hyvien kahvien perään (eikä liiemmin näitä aiemmin juonut).
Niin se oli nytkin, hurjan mehukas kokemus. Suussa oli aprikoosia, mustikkaa, makeaa hapokkuutta ja loppumaussa aavistus kermaisuutta. Tuo mustikka oli hakusessa, ja vasta tänä aamuna kun söin mustikoita tajusin, et tämä luultavasti oli se maku mitä yritin miettiä.
Tiedättehän tunteen, kun tietää mikä se on, muttei vaan saa sanottua sitä. Vähän niin kuin änkyttäisi itsekseen.

No miksi mainitsin otsikossa NBA:n?
On tullut seurattua kautta ahkeraan, ja kun harmiksi Miami Heatilla ei ollut asiaa pleijareihin, niin hyppäsin Cleveland Cavaliersin bandwagoniin, ja finaaleihinhan se tie vei.
Viime yönä oli Game 2, josta jäi parempi maku kuin Game 1:sestä, koska voitot.
Viime yönä Cavs otti pelit tasoihin, ja taas oli pirun tiukkaa, oltiin jälleen jatkoajalla. Ekassa matsissa kun mentiin jatkoille, siellä Cavs jotenkin jäi telineisiin, mut nyt LeBronin matsin Triple-Double 39p 16 levypalloa ja 11 syöttöä (tarkoittaa sitä, että on kaksi numeroiset luvut jostain näistä “points, rebounds, assists, steals, ja blocked shots“) oli paikallaan ja pisteet oli päätös summerin aikaan 95-93.
Steph Curry oli hyvin puolustettu pois tässä matsissa, ja mies näytti hyvin turhautuneelta, mutta loistavasti paikkasi Klay Thompson tarkoilla heitoillaan. Ja otti Curry lopussa upealla layupilla pisteet tasoihin jotta peli vietiin jatkoille. Nyt yksi yö ja uudet jännitykset, tämä alkaa ottaa pumpun päälle.

NBA James Curry

Kuva: IG @thekingsociety

Tuli käytyä S:n kanssa lauantaina LiveAid Suomi 2015 tapahtumassa, esiintyjiä oli laidasta laitaan, ja aika maraton keikka edessä. 5 tuntia siellä kuunneltiin ja syötiin pientä evästä, sit taas kuunneltiin, taputettiin niin et oli hartiat ja kädet seuraavana päivänä kipeät siitä läiskimisestä.
Ei kyl kaduttanut lähtö, vaikkakin alkuun näytti sateen pistävän menon matalaksi. Sit se vaan jäi jonnekkin, kerran kävi vähän tihuttamassa, mut ei jaksanut häiritä.

Paljon kehuttavaa olisi, mutta otetaan nyt jotain valitettavaa välillä, ihan noin niin kun vaihtelun vuoksi.
Miksi Suomessa kun järjestetään hyväntekeväisyys tapahtumia, siellä näytetään kaikkein surullisimpia videoita ja kerrotaan selviytymistarinat, on kyllä tiedossa ilman tuputtamistakin. Eikö vaan voisi ottaa ilon kautta tälläiset tukemiset uuden lastensairaalan puolesta? Kuvat hengityskoneista voi vetää vähän jengin mielialaa matalaksi kentällä.
Niin ja mikä tää Adam Lambert oli? Ukko kävi vetämässä duckfacet yhden biisin aikana ja thats it, enemmän mua huvitti ja vähän säälitti ne jotka oli sitä varta vasten tulleet kuuntelemaan.
Vaikka nyt tuli avauduttua, niin hurjan kiva tempaus tuo oli, menisin uudelleen. Yleisö oli hyvin mukana, mikä oli kiva.

IMG_1238

Sitten tämä viimeisin villitys johon olen hurahtanut, on YoYo.

L:lle ostettiin jokin aika sitten H&M:stä sellainen yoyo:n kaltainen euron spider-man naruviritys.
Siitä lähti tajunta vuosia vuosia taaksepäin aina sinne Cokis/Fanta/Sprite yoyojen ajalle, jolloin oli vielä niitä kipailuja ja koko koulu jojotteli. Oli kävelevää koiraa, sateliitteja ja vesiputouksia jne temppuja.

Kun en osannut lopettaa tuon H&M kappaleen kanssa kikkailua, tilasin jenkeistä yoyotricks.com:sta ihan “oikean” YoYo:n. Päädyin valitsemaan The Sage Yoyo Pro Pack setin, väriksi sinisen (koska ei ollut mustia naruja).
Nyt ahkerasti ihmetellyt noita temppuja, osa lähtee kivasti, osalle ei vielä hetkeen mitään toivoakaan.
Sit vielä sattui matkaan BR:stä yks Duncan Butterfly 6e Yoyo, sillä sain puolessa päivässä jo narun poltettua poikki. Mut molemmat rinnakkain hyvät, vähän noviisi ja sit pro, voi vaihdella mielialan mukaan.IMG_1031
IMG_1032
Nyt lopetus, ettei veny ihan liian pitkäksi tämä sepostus.

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s