Meillä ei ollut tänä vuonna mitään ISOA mietitty, eli ei reissua. Mentiin aikalailla impulsiivisesti päivästä toiseen.

S&L duo kävivät jääpuistossa rautatientorilla yhtenä päivänä, siinä oli pätkällä hyvä melske päällä kun sai luistella tuen kanssa. Jotenkin loksahti se idea niiden skrinnareiden käyttämisestä liikkumiseen, eikä tarvinnut ihan kokonaan keskittyä tasapainoiluun. Oltiin ensin päivällä, sit otettiin väliin salitreenit ja mentiin takas, samalla lipulla kun sai koko päivän käyttää tuota jäätä.

IMG_8250
Ja kun aiemmin postasin jo reissusta Uunisaareen, ni käytiinhän me toki siellä vielä uudestaankin. Tällä kertaa oli lämpö jo hyvin suorittanut tehtäväänsä, ja jäät oli sellaista moskaa/loskaa, moni paikka jotka olivat aikaisemmalla kerralla lumessa, ni nyt ihan sulana.
Tällä kertaa ei juurikaan tuullut, se taas mahdollisti kallioilla piknikin ja auringon palvomisen.

IMG_8273
IMG_8298
Korista jonkin verran tulee seurattua, lähes kokonaan kuitenkin NBA:ta. Radiossa yms. mainostettiin aika hyvin Seagulls – Bisons suomikoris matsia Töölön kisahallilla, me otettiin koppi siitä ja käytiin hakemassa liput. Paikalla oli kevyt pettymys paikkojen kanssa, pyörätuoleille ei ollut erikseen paikkoja, vaan sinne minne pääsee oli juoni. Se laittoi meidät notkumaan ylätasanteen laidalle, eikä pätkä nähnyt oikeastaan mitään, rappusilla olisi voinut istua, mutta ei metrin mitta siitä näe. Niimpä puolenvälin jälkeen hän sitten tyytyikin pelaamaan tabletillaan, ei varmasti puraissut koriskärpänen. Me kyllä S:n kanssa tykättiin, ihan yllätyin kuinka tasokasta palloa pelattiin, ja kaksi neljännestä oli hyvin tiukkaa, mentiin tauolle 43-43 tilanteessa, sitten Gulls tempaisi eron ja lopulta voittikin 89-71 (osui muuten lapulle, mut ei se riittänyt tuomaan voittoa sillä muuten meni vihkoon).

IMG_8360
IMG_8406
IMG_8414
Käytiin me yksi päivä Malmitalollakin ilmaisleffassa katsomassa Frozen, tästä S:n blogissa tuore postaus.
Hämmästyttää ihmisten käytös ilmaisissa tapahtumissa, ainakin mitä tuolla oli.

Kahvijupinaa:

Multa loppui espressopapu, ja nyt kun oli jotain hankittava ja oltiin jäätelöllä Flamingo/Jumbo ostarilla, niin nappasin Caffista Kaweri papua pari sataa grammaa.
Kahvi on tuttua entuudestaan, kirjoitin siitä tarkemmin täällä.

Omituinen espresso, tai huono kahvinkeittäjä. Mutta vaikka se vaatikin myllyn säätöä, ja sain 17g/30g suhteella shotin jossa crema mielestäni hyvän näköistä, niin jokin siinä mättää maidon kanssa. Espressona maku on omaan suuhun hieman liian tumma, ja pidänkin siitä enemmän ristrettona.
Cappuccinossa ja Lattessa maito, käytän punaista, on ihan normisti vaahdossaan. Maalipinta kannussa, sitä kun alkaa kaatamaan kaikki näyttää hyvälle, mut ihan lopussa kun pitäis tyylitellä artti pintaan, niin tumma crema (mikä lie) hyppää mukaan ja pilaa koko kupin. No ei se ulkonäkö oo tärkein, vois ajatella, mut on sekin puoli ruokaa. Enkä oikein tuota maidon kanssa joisi, mieluummin sit säästän maitoa ja ostan toista papua vierelle.

IMG_8422
IMG_8443

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s