Paloja Keski-Suomen reissulta ja himasta

Posted: 13/07/2014 in Elämää, kahvi, Kesä, kulttuuri, lapsi, Matkailu
Tags: , , , , , ,

Viikko Keski-Suomessa mökillä takana, jonkin verran ehti kierrellä eri paikoissa mm. Ähtäri, Tuuri, Asuntomessut yms.
Mut kyllä sit sai rentoutua laiturilla ja järvessäkin, oli sopivan lämmintä vesi että ilma, jopa tälläinen vilukissa kävi heittämässä talviturkin pois, monta kertaa. Tästä viikosta saanee lukea S:n blogista enemmän, kunhan pääsee purkamaan kuvia ja kirjoittelemaan (linkki).

Pätkä viihtyi uimassa, vaikka uimakoulussa vetää jo ilman apuvälineitä jonkin matkaa, niin nyt oli kuitenkin hyvä et meni uimarenkaan kanssa (ei tartte sit lähteä pelastushommiin).
Syötettiin sorsat ja uitettiin venettä, ei toki sitä venettä jonka täältä ostin, sillä sehän ei toiminut ensimmäistäkään kertaa. Uus vene tuli haettua Tuurin kyläkaupan hyllystä pariin kymppiin.
Kuvia matkalta:

uimamaisteri

uimamaisteri

Isä ja poika veden varassa

Isä ja poika veden varassa

Syökää sorsat syökää

Syökää sorsat syökää

Leikkiminen pidentää ikää

Leikkiminen pidentää ikää

Peukkulassa tikkana seuraamassa näytelmää leikkien ohessa

Peukkulassa tikkana seuraamassa näytelmää leikkien ohessa

Kaksin kuvassa Ähtärissä

Kaksin kuvassa Ähtärissä

Tuurissa lähellä sulkemisaikaa

Tuurissa lähellä sulkemisaikaa

Ihan on nurinperin kuva

Ihan on nurinperin kuva

Kotiin päästyä oli ihan ok fiilis käydä juoksevan veden alla, saattoi olla et viihtyi hieman normaalia kauemmin siellä.

Päivällä jo nousi superkuu, illalla vähän fudismatsin aikoihin mietin sen mahdollista kuvaamista. Oli kuitenkin pilveä ilmassa ettei kuvaamisesta tulis mitään. Yöllä kun en saanut unta, niin kävin vielä neljän aikoihin kurkkimassa josko se näkyis, ei näkynyt, no onneks on kohta kaks uutta tilaisuutta tulossa.

Päivästä ison palan nappas pätkän tabletin fiksaaminen, siinä kun oli joku häikkä yht’äkkiä ettei lähtenyt käyntiin. No tehdas asetuksille power+volume up yhdistelmällä jne. Tän jälkeen alkoikin päivitykset ja pelien uusiks lataus.

tabletti
Kun tabletti oli kunnossa oli vuorossa safari pelin kameran vuoro, siinä luukku oli jumissa. Auki vaan ja sit uudestaan kokoon, toki hyvää onnea kunnioittaen se pääsi itseltä vauhdilla tonttiin, niin sit pistettiin uudelleen avaten. Tällä kertaa oli kaikki mahdolliset jousen lentämiset jo mukana, et oikein vaikeimman kautta.

kamera
Ai vitsi et pitää tää vielä kertoa… Ennen matkaa mä tein haukkareita himassa kahvakuulilla, äijänä tein toki niin paljon kuin vaan kädet kestää. Ei tullut mieleen etten ollut pitkään aikaan tehnyt hauiksia, niin ne sit oli koukussa ja kipeet seuraavat kolme päivää, sattui niin perhanasti, olisin itseäni onnitellut olkaan taputtamalla mutten siihenkään kyennyt.

Sit mitä hieman kaipaili tuolla reissussa oli juuri ennen lähtöä postiin saapuneet pavut, jotka iskin reissun ajaksi pakkaseen. Tänään otin Kolumbialaisen San Agustin Huila:n (Square Mile Coffee) maistiin. Ekan kupin tein Aeropressillä, oli sen verran maukas että tunti tästä huomasin tekeväni V60:sella neljää desiä. Maussa tulee hienosti esiin tumma suklaa, hapokkuus on pehmeä ja makea, lopussa käväisee kookos suussa ja nenässä (ihan kirjaimellisesti tietenkin). Tätä jois tän päivää, huomenna sit uutta pussia auki.
pussi

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s