Kisoista pientä naputtelua

Posted: 20/06/2014 in jalkapallo, Kesä, urheilu
Tags: , ,

Juhannus alkaa koleissa fiiliksissä, no jos tästä haetaan hakemalla jotain hyvää, niin ainakin tilastojen kannalta hukkuneita ei luulisi ilmaantuvan niin montaa.

Ihan huippu menoa kuitenkin pitää ilmoilla MM futis, joka päivälle jotain kuukauden ajan. Tätä helmeä ei ihmetellä kuin neljän vuoden välein, niin sinänsä “mielensäpahoittajien” kannattaisi pitää verkkarit repimättä ja pitää kommenttinsa. Mut eihän sille minkään mahda, kun näitä on niin osuu se euroviisuihin, lätkään, olympialaisiin, politiikkaan… yms.
Mistä tahansa saa tämä tietty lauma keksittyä jtn sanottavaa, vaikka puhuisi säästä, niin nillitetään miten “aina valitetaan säästä”. Todellisuudessa on ihan normaalia todeta ulkona olevan normaalia viilempää, tai jos siellä kesällä sataa niin saahan sitä toivoa aurinkoa ja seksihellettä, niin ja mitä nytkin oli, LUNTA. Tervehaloo, alkaa äkkilähtöjen katselu kummasti kiinnostaa, samalla muutamalle kaverille äärettömän kade näiden paistatellessa aurinkorannoilla.

Kisoissa olen Ranskan bandwagonissa, kuten aina ennekin on yksi matsi takana Hondurasia vastaan ja vaikka Hondurasista tuleekin hyvät kahvit (kuten Costa Ricastakin ;) ), niin tuli siitä oma inhokki, sellaista sikapeliä et ihmettelen ettei viikatteet tehneet pahempaa jälkeä.
Ranskalla on nuorekas pakka, tänä vuonna voi jopa odottaa jonkinlaista menestystä sillä viime kerrasta on jo nyt pistetty paremmaksi.

Selostajista on paljon ollut puhetta, omiin suosikkeihin laitan ihan ykkösiksi kaksi, Tero Karhun ja Niki Juuselan. Karhun ärränpörinää ei huomaa parin minuutin jälkeen, saa hyvin luotua fiilistä vaikka ihan sivurajaheitoista. Niki taas tietää hyvin mistä puhuu ja osaa luetella muutakin kuin nimiä putkessa.
Tapio Suominen on aika pliisu, mut ei pahaakaan sanottavaa. Jos joku pitäisi ihan lasten ja aikuisten oikeasti ajaa ulos kaikesta urheiluun liittyvästä, on Kunnas. Kaj tuntuu olevan niin väärässä paikassa, et ei irtoa edes hymyä toisen sekoilulle selostuskopista. Ikäheimoa ei taida kiinnostaa potkupallo, sama kuin olisi telkkarista äänet päällä vai ei.

Silmät Costa Ricaan, Kolumbiaan, Mexicoon ja tietenkin Ranskaan, nämä kisat ovat hyvin mielenkiintoiset!

Hyvää yötä ja yömatsia Japani – Kreikka (veikkaus menee Kreikalle).

wpid-20140620_005824_richtonehdr.jpg

Fani, en kyl ota selvää ketä kannattaa

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s