Yleensä L on meidän (vanhempien) mukana kaikkialla, mutta nyt on ollut parit yöt lähiaikoina mummilassa kun ollaan menty S:n kanssa ihan kahdestaan. Käytiin Stogiksessa ja fudismatsissa, niinä öinä L sai olla ja rellestää mummilassa.

Tekee ihan hyvää pitää välillä pientä väliä, ettei palais hihat toisen uhoamiseen yms. Vaikkakin, kyllä se yksikin yö tekee jo ikävän, molemmin puolin.

Nyt kun on käsi jo siinä kunnossa että sillä saa ja pitääkin kelailla, niin oli hyvää vetää lenkki Stogiksessa. Sinne viikkarilla, vaihteeksi… kun aina saa reissulta jo tuliaisista ilmaisen risteilyn, niin oravanpyörä on jo valmis.

Mentiin satamasta Gamla Staniin aamukahveille, sieltä Skeppsholmeniin katselemaan maisemia kun ei olla ennen käyty. Sit lopuks Djurgårdeniin josta lautalla lähemmäs (Slusseniin). Ei tuo mikään maraton ollut, mutta käsi kiitti kuitenkin päivän jumpasta. Laivalle päästyämme oltiin pitkään Sundeckillä, nyt sai olla “rauhassa” eikä tarvinnut olla parkissa leikkipaikalla, otin pari rommikolaa kuittaamaan päivätreeniä (kuitista sit paskartelin eräänlaisen origamin, tai sellainen siitä piti tulla).

kuninkaanlinnalta Stogis sundeck crane
Ruotsin reissun jälkeen viikko ja L sai jälleen mummilayön. Me mentiin illalla katsomaan AC Milan Glorie – HJK Legendat, siellä ei metrinen olis paikallaan kuitenkaan kauaa kestänyt, niin nähtiin tämä järjestely jälleen toimivaksi.
Matsi oli ihan jees, ei se nyt jännittänyt, mutta kuitenkin lopussa siinäkin alkoi olemaan vauhtia enemmän kuin osasin odottaa. Milan kuittasi tulokseksi 7-5, peliaikaa oli 2x40min ja vaihtoja oli pilvin pimein (hyvä vain että saivat uusia jalkoja kentälle).

Niemi syöksyy peli venytys

Tänään ennen pojan hakemista poikettiin keskustan kautta, oli sambakulkue jota ihmetellä. Rento meno, paljon tanssijoita, ehkä liikaakin, kesti n.3h kun kaikki olivat ohittaneet meidät.
Sain eräänlaisia lirkutteluja vähän vanhemmilta mammoilta, Sannan sanoin “puumat meinas syödä elävältä”. Ihan outo ja häkellyttävä kokemus.
Sit tämän jälkeen ruokittiin kuvut Santa Fe:ssä.

samba Samba2 Samba3 Samba4
Kotiin päästyä vielä iltakahvit.
Viime tilaus Square Mile Coffeelta toi mm. tämän kahvin tullessaan.
Reko, Yirgacheffe – Ethiopia [Fully Washed].

pussi ja pavut
Tämä on oikein herkku papu, pieni ja semivaalea. Mutta miltä se maistuu? Tiedän tarkalleen miltä, mutta en millään osaa pukea sitä sanoiksi. Jos tiedät tunteen, kun periaatteessa tunnistat maun, mutta et sitten osaa kertoa mikä se on… No sellainen fiilis on just tän kanssa. Sellainen snadi hapokkuus siinä on, sitrusmainen(?). Silkkinen suuntuntuma pyyhkii kieltä samalla kun parikin muuta makua pyörii suussa ympyrää.
Tämä on “maista ja tulkitse itse”-kahvia.

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s