Aprillia ja vuosipäivää

Posted: 01/04/2014 in Elämää, Elokuvat, leffa
Tags: , ,

Vaikka moneen otteeseen ajattelin etten ottais omakohtaisesti tänään osaa tähän huijaamiseen, niin tuli ikään kuin tarjottimella tilaisuus. Tuli aika ilkeä olo, mut olihan se käytettävä

Mulla oli eilen fysioterapiaa, ja lopuks laitettiin akupunktioneulat hartiohin jne selkään, sit tänään fyssari kysy et miten ne vaikutti. Mä nyt kysyin et kuuluuko punoitus vielä asiaan, ja sattuukin neulanpaikkoihin. Tämä sitten soitti ihan perään kysyäkseen, olisin voinut viedä juttua pidemmälle, mut tähän oli hyvä jo kertoa aprillit ja lopettaa vedätys.

Jäin tänään kotiin kun kättä kivisteli jonnin verran, terveyskeskukseen olis pitänyt mennä tikkien poistoon, mut sekin jäi koska tk:ssa oli henkilökunnan jokin koulutuspäivä. No ei sillä niin kiire, etteikö huomennakin ehtis. Nyt pientä sormenpäiden nivelten jumppaa näppiksen kanssa. Huomaa selkeesti, miten sormet ei ihan samoin tavoin liiku ja naputtele, kuin ennen leikkausta. Pitää venyttää mm. peukaloa alas, etusormen niveliä ja pikkurilliä yms.

20140401_225303

Kotipäivänäni katsoin Elisa viihteeltä, kun se nyt viimein pelaa jotenkin, niin vuokraamosta leffan (meille on syljetty hyvät niput noita ilmaisia vuokraamon leffalippuja) Escape Plan.

movie

Nyt yritän olla spoilaamatta…

Leffasta pari seikkaa, miksi valitsin tämän.
Ensiksikin; siinä on Syltty ja Arska. Pakkohan ne on nähdä yhdessä (ok, The Expendaples, mut se on eri juttu). Sit; kaveri kehui, ja perään toinen. Ei kuitenkaan ylistäneet kauhean korkealle, mut totesivat olevan ihan ok pollan nollaus leffa.

Ja sitä se oli.
Kaks vanhaa pappaa, joiden leffoja katseli jo ala-asteiässä ja hehkutettiin niitä sit kaveriporukalla. Nyt nämä heittivät vähän saman asteisia kliseitä, ja ampumiset oli niitä käsiase heittolaukauksia kymmenien metrien päähän silmien väliin.
Kaiken tuon kun sivuuttaa, niin olen aina jotenkin pitänyt vankila-aiheisista pätkistä, jokin niissä viehättää. Toivottavasti en koskaan saa omakohtaista kokemusta linnasta (puuta koputtaen).

papat

Nyt alkaa riittää tämä vasurin jumppaus, ja lopetan turhat jorinat.
Huomenna postista hakemaan pakettia UK:sta, siellä luvassa muutama paketti ulkomaiden kahvia ja uus kori (VST 20g).

Ainiin, tänään on blogin 4 vuotispäivä!
Katselin taakse päin alkuun, oli tyyli ehkä rennompi, mut eipä ollut lukijoitakaan :)

Happy Anniversary!

anniversary-1x

You registered on WordPress.com 4 years ago!
Thanks for flying with us. Keep up the good blogging!

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s