Ellun viihde

Posted: 24/03/2014 in Elämää, Elokuvat, TV, Video
Tags: , , ,

elisa_viihde

Aiemmin oli Sonera viihde vanhassa osoitteessa käytössä, ja sitä menin manailemaan. Nyt sitä on jo ikävä.

Nyt muutto valokuidun päähän, ja Elisan viihdettä tarjolla. On androidille aavistuksen helpompaa etätallennusta yms. päällisin puolin varsin tiukka paketti, sen mä haluan.
Kermana päälle kanavapaketti M + lasten suosikit.

Muuttaessa ei näkyneet kanavat, aloin epäillä jo omia kytkentöjä. Soittoa aspaan ja selvitys tuli… vanha asukas oli irtisanonut samasta osoitteesta viihteen irti, ja siinä 2vko irtaantuminen, eli laskettuna me oltais kolmisen päivää ilman kanavia. Olivat kuulema laitelleet asiasta tekstarein infoa, pienen haloon jälkeen huomattiin et tekstarit oli menneet väärään numeroon (miksei s-postia? se oli siellä oikein). Hyvityksenä leffalippu.

Sit se päivä kun alkais näkymään… no alkoi, meinaan normi kaapelikanavat. Tarpeeksi kun digiboksille syötti boottauksia ja takas tehdasasetuksille, ni näkyi jotkut kanavat, sit taas ei näkynyt, soittoa…
Ei oikein osattu sanoa mikä vikana, mut kuitenkin sit kun joku nörtti saatiin langoille, niin huomas Zyxelin (modeemin)olevan vanhalla versiolla ja pystyis sen sieltä kautta päivittämään, käski vielä kokeilla suoraan kaapin rungosta kaapelilla boksille (eliminoitaisiin tuo mahd. viallinen modeemi).

No se ei ratkaissut mitään, niin kumpikaan näistä, eikä samalle päivälle jaksanut roikkua puhelimessa tän takia.

Sit taas uus soitto.
Ei oikein oltu kartalla miksei toimi, ennen kun mainitsin kanavapaikan numeron. Se sama kanava kun näkyy kolmella kanavapaikalla, huoh, tänkin olis joku voinut ekalla puhelulla kertoa jo (maksukanavat 511 eteenpäin jne).

Kiva kun ohjelmaopas tykittää montasataa kanavaa, ja pitää vaan tietää mitkä näkyy ja missä.
Oliskin liian helppoa kasata haluamansa kanavat suosikkilistalle, ne ilmaiset kaapeliverkon kanavat miinus paskat karsittuina plus omat tilatut. Miten tän saa näkymään? No kun sitä ei saa noi, pitää käydä kanava kerrallaan läpi, kolme vaihtoehtoa näytä/ohita/poista. Tämä sit auttaa siihen kun kanavia vierittää, niin ei kaikkiin takerru, mut ohjelmaopas edelleen hakusessa.

No jos nyt annetaan palautetta sit koko rahan edestä:

Kaukosäädin ja boksi (valko/sini), pienin viive näillä on sekuntti, ottaa muuten aivoon huolella pidemmän päälle. Huomio et toi oli se pienin, pisimmillään tuntuu et 10-15s saa ihmetellä et “painoinko mä edes”, sit tulee se kaikkien painamisten purskaus. Ja parhaassa tapauksessa on innokkain painanut niin tiiviisti et boksi ei kykene muura tekemään, kuin jähmettymään siihen tilaansa, sit pitää mennä painamaa fyysisesti powernappia 8s ja odottaa puoli-minuutti et lähtee taas käyntiin.

Pace_Etuviisto_01

Kun modeemin virtapistoke on muuntajassaan kiinni, se on sellainen möykky, ettei talon yhteyskaapin ovi tule millään mahtumaan kiinni. Sinne jos sen haluais jättää, niin pitäis sinne laittaa joku jatkojohtoviritelmä. HERMO!

Mut voi sinne myös laittaa kytkimen ja ohjata sitä kautta kämpän pistokkeisiin verkkoa, ja wlan motukan sijoittaa sit jonnekkin fiksuun paikkaan kämppään. Ehkä se fiksuin, sillä silloin signaali olis vähän valokuidulle antoisampi, eikä kaapin metalliovi eteisessä sijainnillaan jo haukkaisi siitä isoa osaa.

Elisa_viihde_21-300x293

olo on kuin tuolla keskimmäisellä

Mut Elisa Viihde? tästä on viihdyke kaukana ollut jo kauan, eikä paljoa lämmitä se popcornpussi joka tuli boksin mukana.

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s