Tallinnan joulumarkkinat 2013

Posted: 10/12/2013 in Elämää, kulttuuri, lapsi, Matkailu, talvi
Tags: , , ,

20131209_150903

Ollaan käyty muualla joulumarkkinoilla, muttei vielä tuolla Tallinnassa, joten otettiin ilmaisesta risteilylitterasta ilo irti ja ponkaistiin eilen liikkeelle.

Mummi tuli aamulla ja hoiteli L:n, kerhoon vienti ja haku, sit pääsi poika vielä yökyläänkin mummilaan, toinen kun tykkää niin olla siellä.

Tämä oli jopa asteen hämmentävää meille vanhemmille, matkustaa ilman lasta. Käytiin buffassa syömässä paluumatkalla ja menomatka hilluttiin Coffee & Seat Loungessa. Ei tarvinnut kehitellä mitään värityskirjoja yms. pitämään toista tyytyväisenä, tai kiristellä hampaita kun ne levottomat jalat alkavat kunnolla heräillä. Ehei, me otettiin lungisti, chillailtiin menomatkallakin kahvin ja teen kanssa kakkua, samalla kun räplättiin puhelimia ja S naistenlehden parissa samalla kun otin kauneusunet (1h).

Maissa saatiin aikaiseksi edetä raatihuoneelle suht vikkelään, Tallinnassa oli jo reippaammin lunta kuin Stadissa, mutta ei voida puhua vielä suurista määristä.

Markkinat oli oikein positiivinen yllätys, jos vertaa niitä vaikkapa viime vuoden (tänä vuonna ei olla ehditty käydä, vielä) Tuomaan markkinoihin, niin kyllä naapurimaa tässä ottaa jokaisen pisteen. Kojuilla, hinnoilla, valoilla ja fiiliksellä. Toki tasoitusta voi antaa siitä, että onhan ne nyt eri asettaa vanhaan kaupunkiin kuin senaatintorille/espalle. Mutta ihan nyt esimerkiksi, tuolla oli 4kpl poroja.

Tuli maistettua glögiä, luulin et tulee viiniin, ni eipä tullutkaan vaan Stroh:iin. Menihän se alas, mut ei ihan niin herkkua tuollein. Botskilta sattui kotiin vielä Blossan ’13 glögiputeli matkaan, hyllylle kahden edeltäjänsä vierelle.

Muutama kuva paikan päältä perään.

IMG_8898
20131209_150835
IMG_8917
IMG_8920
IMG_8941
IMG_8944
IMG_8948

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s