Päivän viemää

Posted: 09/09/2013 in Auto, Chemex, Elämää, Espresso, kahvi, kahvila, kissa, lapsi
Tags: , , , , , , ,

Aamulla hikipäässä herätys, meillä on sängyssä pieni mies joka potkii. Ei se enää edes häiritse, tottunut siihen jo.

Suihkuun, myöhemmin aamukahvit ja aamupalat. Huomaan ettei espressopapua ole juuri nimeksikään, pitäis siis sitä hakea.

Porista: Puuvillan Tumma paahto Chemexissä

Porista: Puuvillan Tumma paahto Chemexissä

Kun L on viety kerhoon, jäis meille S:n kanssa muutama tunti omaa aikaa. Kurvailtiin Kaffan kupeessa, olisin pavut hakenut, ei ollut parkkiksia ni annettiin olla.

Carusellissa oli ajatuksena et vedetään pizza littiin, ollaanhan ennenkin sillein tehty siellä samaan kellon lyömään. Nyt oli sit tilatessa kuitenkin jantterin mielestä lounasaika, ja ainoastaan yhdenlaista lättyä soppien ja salaattien lisäks olis saanu, siinä vielä jotain parsaa. Jätettiin tarjotin siihen ja hypättiin autoon, suunnaks ydin.

Siellä Ristorante Il Siciliano, ollaan kateltu listaa vaan ennen, koskaan ei syöty siellä. Nyt testimään, ja oli pirun hyvää.

Il Siciliano

Laskussa oli pieni säväri; pizzan puolitus oli 2e, molemmat otettiin vettä, siitä 2e. Ihan kivat bonarit 12e lätylle (yht. siis 16e). Tuli nyt käytyä sielläkin, oli sillein magee mesta, kun ne puhu tosi snadisti suomea, enempi englanniks asioitiin ja äijä heitti jotain italiaa sekaan.

Siinä vieressä kun nyt sattu olemaan Fratello Torrefazione, joka on laadukas kahvila, ni ajattelin sieltä Kaffan papua. Muuten hyvä, mut nuorin päiväys oli pussille 20.8, eli melkeen kolme viikkoa jo. Jäi pussi sinne, oon kuitenkin aika tuoreusfriikki. Kahville jotenkin ajauduttiin sit Fasulle, kun päästiin vielä ulos istumaan. Katoin siellä et sama papupussi (tosin nimeltään Fazer blendi tjsp.)oli siellä pvm. 28.8, joka parempi jo, muttei silti riittävän tuoretta.

Cappuccinot oli hyvät, sellaset normit, ja paikkanahan tuo on siisti istua. Siellä keksin päästä parturiin, joten soitin Viikin Prisman parturiin aikaa, koska siellä pitäis pojan noukkimisen jälkeen käydä apteekissa ja ihan kaupassa muutenkin.

Käytiin vielä lasten H&M:llä noukkimassa sukkia ja muuta.

Sain ajan, mut sillein puol viideks, ja poika pääsis neljältä. Ruuhkassa se olis vähän niin ja näin, mut riskillä ne laivatkin seilaa.

Mukeloa haettaessa venailin autossa, seurasin twitteristä Susijengin matsia Kreikkaa vastaan, hyvin pysyi kärryillä missä mentiin, ja jännää oli.

Parturiinkin ehdin just, ja siellä jatkoin matsin seuraamista, oli tilanne mennyt vieläkin jännemmäks, näytti jopa voittokin olevan mahdollista, ja kun mut oli leikelty, niin oli tulostilanne jo siinä pisteessä, et Suomi näyttäis voittavan, kunhan pitäis 9p johtonsa 3min. Ja Jos joku ei tiennyt, niin Fiban rankkaamat Suomi (48.) voitti Kreikan (4.), iso käsi tästä.

Kaupan jälkeen käytiin heittämässä kamat nopee himaan, ja jatkettiin kaverille kylään. Oli mukava nähdä pitkästä aikaa, tarjottavat oli hyvät ja poikakin pysyi suht kunnolla. Kotiin ajaessa nukahti toki autoon, kannettiin sisään ja laitettiin nukkumaan. Näytti et jäis kivasti aikaa postata ja sen sellaista.

Mut kuin ollakkaan, toinen teki ylösnousemuksen. Ja millä energialla…

Nyt jos alkais kohta katsomaan julkkisBB:tä boksilta, ja söis jotain pientä kevyttä samalla.
Huomenna menis palauttamaan sit H&M:lle sukkia, joissa vielä hälyt kiinni.

Ja jostain miettisi niitä espressopapuja. Jollen olis S:n kanssa sopinut “nettitilaamiskielto kuukaudesta”, niin eihän tässä olis mitään ongelmia.

Loppukuvana puhelimelle jäänyt aiempi maidonkaatokuva, jossa ylimääräinen linssilude kannun takana.

Katti

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s