Rankka päivä

Posted: 26/06/2013 in Elämää, Espresso, kahvi, Kesä, lapsi, Rocket, Valokuvaus
Tags: , , ,

“Eilinen oli RANKKA päivä”, tää rankka päivä on juniorin hokema. Se tykkää sanoa jo aamulla herättyään, miten rankka päivä on ollut, sit ku kysyy mikä on ollut rankinta, niin “kaikki”.

Mut tosiaan, nyt sanoisin itsekkin samaa.
Aamulla järkky hiki herätessä, eli ruiskuun. Sit soitti jonkin ajan päästä keittiöremppaukkeli (piti tulla tänään porukka latomaan köökki uuteen uskoon), tulis kuulema 5min päästä kylään. No hän sitten tuli, otti uudelleen mittoja ja kyseli miten haluttais, vaikka tää keskustelu oltiin käyty jo kaks viikkoa sitten.
Mut joo, ei tuu tänään ketään rakentelemaan, eli jää taas seisomaan, kai se riittää et välillä näyttää naamaansa. Saispa teetättää ite, mut pitää olla taloyhtiö mukana jupakassa.

Sit kun äijä lähti, me hilpastiin salille. Siellä parin tunnin pakerrus.
Ilma oli niin kuuma ja painostava, et painot oikeesti tuntui kolme kertaa raskaammilta. Oli pari kertaa sellanen orastava hämärtyminenkin silmämunissa, kuitenkin elossa sieltä ulos. Kotona kaaduin puoleks tunniks kuolleena sänkyyn, aivan totaali uupumus, johon kumma kyllä toi lepo auttoi hyvin.

Mentiin siitä sit Kaivarin leikkipuistoon, kahvit mukaan sinne, treffattiin frendi siellä ja jubailtiin niitä näitä. L leikki edes takas tahdikkaasti, mut tuntui helle ottavan lippiksenkin alle, ei ollut ihan sata lasissa pikku ukollakaan.

Sieltä lähdettyä kiskastiin salin kunniaks kalorit takas jäätelöllä, Helsingin jäätelötehtaalla kun sattuu olemaan parhaat jäätelöt! Kävästiin Carusellin toisella puolella olevalla rannallakin, ja kalliolla. Minime harjoitteli siinä matkalla kolmepyöräistä kickbike:ään, ja kyl viel olis hiomista, mut ei ihan hazardia menoa kuitenkaan.

Kotona sit pienet iltakiukut, tää uhma on jo helpottamaan, mut tulee aina välistä ikävästi esille.

Oli päiväreissulta mukavasti kädet hieman arat, sillein et tunsi tehneensä jotain. Rusketusta tuskin enään saan, olen iholtani sellainen, et se minkä saa ni tulee niillä ekoilla auringon säteillä. Enkä tosiaan rusketu kovinkaan paljoa.

Sit oli ihan pakko, vaikka olikin jo kello kymmenen, ni päästä testaamaan aamulla saapuneita kahveja.
Valitsin espresson, eli Kenialaisen Gichathaini:n. Mulla on joskus ollut vaikeuksia saada shottia kohdilleen, ja silloinkin ollut SquareMileCoffeen papu kyseessä (mut kun saa, ni on vaivan arvoista). Nyt sain säätää myllyä pari kertaa, ja annoskokoa muutella, niin et vasta 6. (vai oisko ollu jopa 7.) shotti vakuutti. 18.8g kahvia josta 25s ja 24.5g juomaa.

No miltä se maistui?
Suussa pyörähti vadelmaa, omenaa, jotain ja jotain, sit lopuks kruunas sisään hengittäessä ihan selkee kookos, ja se jäi hetkeks hillumaan siihen ikään kuin huulille. Jännä ku en oikein aiemmin ole kookoksen ystävä.

Paljon vatkaamista ja sadattelua, mut sit oiva palkka siitä.

Tänään oltu päivällä rantsussa, oli suhteellisen kuuma, mut merivedellä viilentyi kivasti. Sit ku aiottiin leikkipaikalle illemmalla, ni tulikin sade, eli mennään kytistämään mahdollista taukoa grillaukselle mummilassa. Päivä pähkinänkuoressaan.

Kuvaa päivältä:

Leevi kerää kiviä

Leevi kerää kiviä

S päivittää

S päivittää

Mietteliäs

Mietteliäs

Gichathaini AB

Gichathaini AB

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s