Juhannus Turussa/Naantalissa

Posted: 23/06/2013 in Elämää, kahvila, Kesä, kulttuuri, lapsi, Matkailu, Valokuvaus
Tags: , , , , , , ,

Oli taas reissu, kaikkea oli suunniteltuna, mut toteutus jäi kolmevuotiaan uhman takia hieman vaisuksi.

Oli Muumilaaksoa, ulkona syömistä, jätskipausseja, pomppulinnaa yms. Ja oikeesti, olihan meillä kivaa! Mut aika ajoin nämä pienet raivarit, sit niistä puhuttelutuokiot, latistivat tunnelmaa.

Kuitenkin, Scandicin hotellihuone oli hieno, aamiainen kattava sijainti hyvä (Turun keskusta). Sit pari miinusta, aamiaisella oli kaks kerrosta jossa olla, ekassa pöytiä ja leikkipaikka, tokassa kans pöytiä ja ne ite safkat. Millähän ne kuvittelee et pyörätuolit kiipeää ne muutamat rappuset? Kun kuitenkin hotelli mainostaa itseään esteettömänä. Sit sisäänkirjautuessa normisti Scandiceissa saa päivän lehdet, ni nyt oli kuulema jo loppuneet. Sisään buukkausaika jos on kahdelta, ja ollaan paikalla puol tuntia siitä, ni edellä olija muka vei vikan? Se lehtihän kuuluis perhana vaikka painaa ite, jollei niitä kerran siinä tiskillä ole jaossa.

Mikä kans ihmetytti tänä Juhannuksena, oli liikenne. Vaikkei oltukkaan missään vaiheessa niissä kuuluisissa Juhannusruuhkissa, niin sai silti olla jonkun tapissa.

Turkulaisia en tässä nyt leimaa, vaikka tapahtui siellä hoodeilla, sillä voihan hyvin olla kyseessä kotimaanmatkailijaturistit. Saahan toki alinopeutta ajaa, sen kymmenen kilsaa tunnissa alle sallitun, mutta tosi veemäistä se on olla takana. Ja ei niiden renkaiden tarvitse sutia valoista lähtiessä, mutta ei niistä myöskään tartte lähteä kolmosella. Olisko ollu rattijuoppoja, en sit tiedä, muutama haki kaistaa vähän hassusti.

Jos on hakeutunut töihin, mut sit on nakki napsahtanut ja saanut vuoron Juhannukseks, ni ihan syytön se asiakas siihen on. Asiakaspalvelualalla luulis sen hymyn revittävän vaikka mistä maksavalle asiakkaalle, pari oikeen kunnon HV:tä oli taas meitä palvelemassa.

Muumilaaksossa oli ihan kiva kerta, mentiin sellasetkin polut läpi, mis ei viime vuonna oltukkaan, ja mulle nää kaikki “polut” oli uusia. Kiinnostavia, ja mikä tärkeintä, lapsi viihtyi.

Vaihdoin muutaman sanasen Nuuskamuikkusen kanssa, silloin kun ei paikalla ollut muita. Ihan mukava sälli. Poliisi myönsi kiertäen, että oli hieman oloja aatosta, muut tais olla vähän samoilla aalloilla. Huvitti. Jotain niitä näitä jutustin, et mites duunit kun sataa yms. ni kuulin et ulkomaalaiset on silloin enempi liikkeellä, kun ne on tehny sinne enempi matkaa, ni ne sit kans tulee, ja saa pelata kielillä silloin, muuten vähemmän. Paitsi et muumipappa kun oli siinä, ni totesin etteihän sen tarvii onnekseen osata paljoakaan kieliä, näytti vaan elekielellä et “haha, niimpä”. Muumipappakin oli huipputyyppi.
Montakohan tyyppiä siellä on paikkaamassa aina yhtä hahmoa? Kun ei se kuitenkaan saman työntekijän homma voi koko kesän olla (tai voi, olis vaan suhteellisen skitsot päivät)

Loppuun vielä sama virsi, mun pavut on nyt oikeesti loppu. Tilaus ollut nyt 10vrk lähettämisestä, tässä tosin tää Jussi vähän esteenä, mut joka tapauksessa. Ellei huomenna ilmesty postista lappua, tai kusti tuo ovelle, ni pitää hakea tiskiltä.

Show-Me-the-Coffee
Joku toinen kerta ehkä enempi, tai jos joku haluaa enemmän kuulla tästä.

Nyt loppuun taas kuvapläjäys.

Kauppahallin parkkiksella lähdössä
Naantalissa
Kivi on heitetty
trippimehulla ja väsyneet silmät
väkisin pussausta
mörön luolassa
Muumitalon kuisti

ne on sellissä
Sit perillä Stadissa TorpanrannassaCuriosity Cola ja laakujäätelö
mansikkajäätelöä ja kahvia

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s