Salilta rannalle, tai sit ei…

Posted: 18/06/2013 in cappuccino, Espresso, kahvi, kahvila, Kesä, lapsi, Rocket
Tags: , , , , , , , ,

Huomaa kun on matalapainetta, pistää meinaa kusettamaan. Heräsin kupla otsassa, ja olen pitkin päivää käynyt tyhjentämässä itseäni, hampaat kelluen on saanut mennä munaravia asialle.

Toki tähän saattanee vaikuttaa salilla punnertaminenkin. Sillä kun nyt saatiin tästä läheltä lupa käyttää salia ilmaiseksi, niin pitäähän tuo hyödyntää, ja sieltä nyt ollaankin itsemme löydetty viimeaikoina. Vaikka pienehkö sali onkin, niin on siellä ihan tarpeeksi laitteita, et saa itsensä piippuun puuskuttamaan.

Kuntosali
L ja kuntopyörä
Yks mikä tuli jo alussa pienenä ongelmana, on L:n viihtyvyys siellä mukana. Toinen kun tottakai haluaa just silloin samaan laitteeseen mihin on itse menossa, eikä lelut kauaa kiinnosta, tylsä iskee nopeasti (ymmärtäähän tuon).
Tänään sit oli yks ässä vedettävä hihasta et sais hetken rauhaa, tabletti ja netflix, sieltä sit lastenohjelmaa pyörimään.
Kauan meni hyvin, smurffit oli jänniä, joten niitä ei jatkettu, samoin ankronikka. Late Lammas on aina varma, ja sit Aku ja veljenpojat uppos ennen kuin tuli tabletin tuijotus tylsäksi.

netflix
Aamun salin jälkeen tultiin poikkeamaan kotona, ulkona oli hyvä ilma, joten reppu rantakamoista täyteen ja kevyttä päälle. Autossa matkalla rantsuun tuli vilkaistua pilviä, piru, tummia ja paljon.
Satamaanhan se alkoi, joten rantsu jäi. Pikkumies pettyi, eikä oikein suostunut sulattamaan sadetta. “Miksi pitää sataa?” kysymystä hoettiin, eikä vastaukset kelvanneet, ihan kuin ei olis itseä jo muutenkin syönyt koko tilanne.

Kotona sit hajotin vielä vesikarahvin, joka sattui olemaan puolillaan vettä. Jotenkin vain huitaisin karateiskun pöydän yli, josta karahvi päätti ottaa osumaa ja hajota pieniks sirpaleiks ympäri kämppää. Aika voittajafiilis.

Sit kun S teki possun suikaleita, riisiä ja herkkusienikastiketta, niin alkoi taas elämä hieman hymyilemään.
Pitää niin kutinsa, et “hyvä ruoka, parempi mieli”.

Ite lämppäsin Rocketin tulille, ja kun espressopavut oli loppu, niin otin esille Kaffa Roasteryn El Salvadorin La Divinan (joka siis oikeammin filtterille). Tästä tein ensin pitkän espresson, ihan vahingossa toki. Eli kahvaan jauhoin 18,5g ja valmista juomaa tuli 48g. MUTTA, en alkanut säätämään tätä, sillä maku oli oikein miellyttävä. Hain cappuccinolle shottia pohjille, ja tämä lupaili hyvää, sopivan tukeva runkoinen, suklainen/pähkinäinen/makea.

cappuccinot valumassa
Kaks cappuccinoa sit teinkin, S:lle ja itselleni. Omani huitelin tietenkin samalla huuleen, kun putsailin konetta yms. Mut S otti kuningatarpiirakan kanssa omansa, siitä räppäsin kuvan.

cappuccino ja kuningatarpiirakkaLopuks netissä törmättyyn, ja hieman mieltä kaivertelemaan jäänyt kahvijuttu.
Kyseessä on Gorilla Coffee:n Tetraan pakattu kahvi… äh, vaikea selittää. Mutta tätä purnukkaa voi tutkia kyseessä olevan Brooklyniläisen paahtimon omilta sivuilta, tästä linkistä.

tetra

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s