Potkutreenit meri-ilmassa

Posted: 15/05/2013 in Elämää, kahvi, kahvila, lapsi
Tags: , , , ,

Aamun sähläyksen (lue. edesmennyt woodneck) jälkeen lähdettiin haukkaamaan raitista ilmaa, oikein meri-ilmaa.

Otettiin metrin mitalle etenemisvälineeksi potkulauta, jonka sai synttärilahjaksi. Sellainen kolmepyöräinen, jossa kaksi pyörää edessä ja yksi takana, kääntyy kallistelemalla.
Zubu (kypärä) päähän ja ukkeli matkaan, ihan se ei alussa tietenkään luonnistunut, enkä oikein ollut varma oliko nyt uhma “kun mä nyt vaan olen periaatteesta kaikkea vastaan mitä sanotaan”pössis taustalla.

vauhdin hurmaa

vauhdin hurmaa

Edettiin sit omaa tasaisen epätasaista liikettä kaivarista kauppatorille, jossa lihistä/munkkipossua sekä matkalla laivojen ja niiden sukelluslaivojen bongausta. Kyseessä siis ihan normi veneitäkin, mutta kun yksi oli jostain keksinyt sanoa niitä sukelluslaivoiksi, niin sellaisiksi ne sit käsitettiin, turha yrittää oikoa.

possulle kyytiä

possulle kyytiä

Takaisin tullessa oli jo kaveri aika valmis, ja auton kohdalla (kadulla parkissa) kun vaihdettiin lauta rattaisiin, ei ollut vastaan sanomista. Tyyppi rattaisiin ja pientä lenkkiä kaivohuoneen ympäri, hieman kierrellen, ja niin se unimasa otti ja hiekoitti pojan.

kaivarissa alkaa vihertää

kaivarissa alkaa vihertää

Hakeuduttiin sit S:n kanssa Ursulan terassille kahville, vaikkei siellä hyvät kahvit juuri olekkaan, mutta maisemat ja auringon lämmitys poskelle oli taas mitä mukavinta keskiviikko iltapäivää, kai nyt kun oli mukavaa turina seuraa vielä.

Sieltä oli kuitenkin lähdettävä pesemään pyykkiä ja sen sellaista, joten jäi vielä aikaa rustata tälläinen kevyt iltapostauskin.

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s