S lähti hierontaan ja kukkakauppaan, muksu siksi aikaa isovanhempien luokse. Eli jäi aikaa itselle, kunhan ensin alta pois pieniä kotiaskareita.
Kun pyykkikone oli ladattu ja roskat ammuttu ulos kämpästä ja pientä sellaista, otin liidun ja rätin käteen, olin tätä odottanut jo jonkin aikaa.

Eli oltiin tehty tuollainen 90cm x 50cm liitutaulu, liitutaulumaalilla kahdelle erilliselle pinnalle (ihan clasulta ostetuille levyille). Ja aina kun ollaan siihen jotain piirrelty, on metrin terroristi pyyhkinyt sitä mukaa pois kun tekee viivaa.
Kokeilun tulos oli semityytyväinen, eli liitu kyllä pysyy tuossa, mutta ei siihen kovin tarkkaa saa (kun se purkki oli ihan lopuillaan sitä levittäessä).

Hahmottelin L:n tulevia kolmevuotis synttäitä ajatellen ihan vain jotain, mitä päähän juolahti.

Hahmottelin L:n tulevia kolmevuotis synttäitä ajatellen ihan vain jotain, mitä päähän juolahti.

Sit kun S tuli postin kautta kotiin, sain sinne tulleen paketin. Se oli Has Beanin Don’t Panic kahvipussi. Tässä oli aiheena Linnunradan käsikirja liftareille, ja pussissa on seuraavaa papua:
80% Colombian El Meridiano SC DECAFFEINATED
20% El Salvador Finca Argentina Fincona 1 CATIMOR Washed
42% Don’t Panic !!!!!

 dont panic

Jos ihmettelet mikä 42, niin se on yksinkertaisesti vastaus elämäntarkoitukseen (kaikkeen). Eli katso elokuva, niin ymmärrät paremmin.

no miltä se maistui?
Tein siitä cappuccinon ja espresson Rocketilla.

start
Voisin sanoa jälleen kuten viimeaikaisista häsän teemablendeistä, että tämä vaikutti oikein hyvälle cappuccinon kanssa. Espressona siinä oli mielestäni liikaakin tuota suolaisuuden makua, häsän sivuilla luonnehditaan makua näin “cherry, chocolate, sticky, sweet”, ja tuosta kun poimii nuo yhteen, niin tuloksesta ottaa vielä makeuden pois, ollaan siinä spotissa minkä itse sain. Pitänee koettaa toki uudelleen, mutta tän hetkinen arvio on, tyydyttävä.

pavut

milk for coffee

cappuccino and espresso

Mut sit ihan kiva bonari oli mukana tullut pyyhe, siis jota jokainen liftari tarvitsee, äh leffa vaan tutuksi niin tietää tän jutun.

“A towel, it says, is about the most massively useful thing an interstellar hitchhiker can have. Partly it has great practical value. You can wrap it around you for warmth as you bound across the cold moons of Jaglan Beta; you can lie on it on the brilliant marble-sanded beaches of Santraginus V, inhaling the heady sea vapours; you can sleep under it beneath the stars which shine so redly on the desert world of Kakrafoon; use it to sail a miniraft down the slow heavy River Moth; wet it for use in hand-to-hand-combat; wrap it round your head to ward off noxious fumes or avoid the gaze of the Ravenous Bugblatter Beast of Traal (such a mind-bogglingly stupid animal, it assumes that if you can’t see it, it can’t see you); you can wave your towel in emergencies as a distress signal, and of course dry yourself off with it if it still seems to be clean enough. More importantly, a towel has immense psychological value. For some reason, if a strag (strag: non-hitch hiker) discovers that a hitchhiker has his towel with him, he will automatically assume that he is also in possession of a toothbrush, face flannel, soap, tin of biscuits, flask, compass, map, ball of string, gnat spray, wet weather gear, space suit etc., etc. Furthermore, the strag will then happily lend the hitch hiker any of these or a dozen other items that the hitch hiker might accidentally have “lost.” What the strag will think is that any man who can hitch the length and breadth of the galaxy, rough it, slum it, struggle against terrible odds, win through, and still knows where his towel is, is clearly a man to be reckoned with.”

—Douglas Adams, The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy

magic towel instructions

magic towel instructions

Siin se, eli alkuun iso -> HÄ?

Siin se, eli alkuun iso -> HÄ?

ja vesilasissa aukes sit

ja vesilasissa aukes sit

ei liian pieni, ihan kelpo rätti

ei liian pieni, ihan kelpo rätti

Kun kynää pengoin laatikosta, niin törmäsin vanhaan iPhoneen, 2G malli, tais olla ennen päivityksiä 1.1.4:nen vielä. Sen löin latinkiin, ja hetken päästä naureskelin vanhoille biiseille mitä oli tallessa. Mut joo, sen nollasin nyt, ja voisin luovuttaa sen jollekkin (ihan sama mihin tarkoitukseen) jotain papupussia vastaan, juotavaa papusta.
old iphone

Loppukuva kostajista “The Avengers”.

Avengers

Advertisements
Comments
  1. […] seitsemäs ns.spessu papu (aiempia joista olen kirjoittanut ovat olleet mm.Back To The Future ja Don’t Panic). Ideana on sama papu [El Salvador Finca Argentina Guachapilin Pulped Natural], joka on paahdettu […]

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s