Hammaslääkäri ja IKEAn saippuateline

Posted: 09/04/2013 in cappuccino, Elämää, kahvi, Rocket, Valokuvaus
Tags: , , , , ,

Pitkä putki oli, melkeen 35vuotta legot rei’ittä. Tänään käydessä lekuri tokas et olis pieni, paikattais se samoin tein, näin tehtiin. Itse toimenpide ei sattunut ollenkaan, mut tieto siit etten pääse enää keulimaan reiättömillä hampailla sattui enemmän.

Eilen törsäsin taas kahvikamoihin, tällä kertaa IKEA:ssa.
Pitkään on kiikarin kuvassa ollut jonkinlainen alusta, joka mahtuisi vaa’alle, ja sen päälle sit espressokoneen kahva (kaiken malliset mielellään). Meinasin jo alkaa itse väsäämään sellaista, joka ei sekään olis vaikeaa, mut eipä ole materiaalia mistä työstää. Sit se osu kohdalle, nimikin on vakuuttava, DRAGAN (melkein Dragon).
Ei yhtään häiritse et tämä on oikeastaan saippuakuppi/teline/mikälie. Maksoi ruhtinaalliset 0.99e. Ja mikä tärkeintä, toimii.

Dragan

Dragan + Portafilter

Aini, jos mä olen joskus täpärästi ajoissa, aavistuksen myöhässä, täysin myöhässä. Niin tänään oli hammaslääkärillä jantteri, joka oli totaalisen ajoissa, päivän, ja tottakai otin siitä kuvan.

24h etuajassa

24h etuajassa

Ja loppuun oikaisu viime postaukseen. Félix Valero Caranavi, jota hehkutin filtterinä ja espressona, on sit aivan kamalaa cappuccinona. Edes S ei halunnut sokerin lisäämisenkään jälkeen juoda sitä herkkua. No eipä sitä olis tullutkaan tilattua sit uusiks, et ei harmita kun on poissa SqM:n webshopista.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s