Hammaslääkärikammoa ja Pääsiäis fiilistelyä

Posted: 29/03/2013 in Elämää, kissa, Valokuvaus
Tags: , , , , , , ,

Jos otsikkossa kuuluisi olla yhdyssana, niin nyt ei ole.

Kävin tossa viime viikolla hammaslääkärillä, ja mullahan on siis kammo sinne. En tiedä mikä juttu siinä on, varmaan oli lapsena hieman kovakouraisia leegotohtoreita, sillä eihän siellä oikeasti nyt SATU.
Itse paikka jo on boogie, ja sit ne fyllit ku laitetaan suuhun ni -kääk-!

Mites sit kävikään? No ei vieläkään yhtään reikää löytynyt, jei. Armeijan jälkeen on tultu käytyä pari vuotta sitten viimeks, silloin viisauden poistossa, niin tuli tuomio nytkin (et siis poistettava on, vaikken haluiskaan, ni kannattais). Sieltä siis löysin itseni penkistä taas ne imagolasit päässä. Olin päättänyt et nyt otan ihan chillisti koko keikan, mut eihän se ollut loppupeleissä taaskaan musta kiinni.
Tai oikeammin se just oli, koska se pirun viisuri oli niin veemäinen, et tunti sen repimisessä hulahti. Taju meinas muutamaan otteeseen huveta, eikä asiaa helpottanut se etten saa kunnolla happea nokan kautta. Eli olin siis hengästynyt aika lailla tunnin jälkeen, ja toki se kolo vuosi verta, tyrehtyisi kuulema piakkoin ja alkais särkeä.
Kotona sit purin taitosta et tyrehtyis, ainakin tunti meni ennen ku loppu, olin tankannut itseni jo särkylääkkeillä ni otin siihen suorituksen päälle pienet unet.

Illalla varovasti S:n tekemää lasagnetteä ääntä kohti, kuinka ollakkaan sain taas sylkeä verta, ei se kestänyt vielä, ahneella oli… loppu.
Sit seuraavana päivänä oli jo poski turvoksissa, no se menee ajallaan siitä. Ei ihan menny, nyt antibioottikuurilla, suun aukominen sattuu, haukottelu on ihan tuskaa. Mut ainakin on nyt lääkkeet.
Juu ei tääkään käynti siis vienyt multa sitä hammaslääkärikammoa, vaikka lekurikin ihmetteli sitä miten tiukassa se viisuri istui mun päässä.

Se olis pääsiäinen, Jessen ylösnousemus, suklaamunat, kukat ja noidat vitsoineen.
Muutaman kuvan napsin fiilistelyn vuoksi:

Chiksit Blockilla

Chiksit Blockilla

flower2
flower

Väsyny kisulimisuli

Väsyny kisulimisuli

-Hyvää pääsiäistä 2013-

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s