Kurkistus sekavaan päivään

Posted: 21/03/2013 in Elämää, Espresso, kahvi, lapsi, Matkailu, TV, urheilu
Tags: , , , , , , ,

Niin se alkoi aamusta, ihan kuten päivät yleensä tuppaavat tekemään. Listalla monta asiaa, mutta niin vieressä sängyllä myös kipea poikakin. Siinä aamutohinassa ehti kuitenkin jotain puuhastelemaan.
Pariisista hotelli, eikä mikään kiire sen varauksen kanssa, kuulostaa helpolle.
Hotels.com vielä tarjosi kymmenen pinnaa pois hinnasta, jos siis heidän kauttaan varaisi. No näinpä sit tein. Löydettiin varsin mukava hotelli meille suht keskeiseltä sijainnilta, hintakin oli “alessa”. Tosin sit varatessa en saanut lyötyä alekuponkikoodia, meni puhelimeksi varaus. Oikeastaan ihan hyvä näin, tuli varmemmin se hotelli, kun tyyppi asiakaspalvelusta vielä varmisti meidän vaatimukset ja siellä luvattiin valmistautua yms. Tässä taas sama ku AINA, puhelimella joutuu hoitaa asiat, vaikka niistä olis yritetty kuinka helppoja tahansa netin kautta.

Paris_Night

Puhelimesta tuli taas mieleen… S soitti aamulla pojalle aikaa neuvolaan, meni siihen automaattiseen takaisin soittoon. Mä soitin jonkun ajan päästä omahoitajalle, ja sama juttu. Toki mun puhelin soi ensin, ja päästiin tunnin sisään viemään pientä tarkastettavaks, kun on kuumeillut ja valittaa särkyjä, sit nukkunut tänään lähes tulkoon triplaten normaaliin määrään katsottuna. TK:n jälkeen suunnattiin kohti kauppaa, mutta kun yksi nukahti autoon, ni mentiinkin mummilaan aamukahveille.

Kotona pieni jännitys päälllä odotin alkavaa Jokeripeliä, olin päättänyt katsoa sen Soneran palveluiden kautta töllöstä, koska syystä ja toisesta en päässyt areenalle. Tottahan toki olin unohtanut sen PIN-koodin jolla voi matsin ostaa, eli taas puhelin kiltisti käteen ja soittoa. Hyvin nopeasti kilahti sitten tekstarilla ja s-postitse hupelimeen tuo koodi joka mahdollisti matsin näkymisen. Matsi sinänsä oli aika oletettavissa, vaikka odotin enemmän panosta Lukolta, oli näköjään Kärppätaistelu vienyt äijistä mehuja kun kusiluistimet ei juuri liukuneet, niin ollen päädyttiinkin 3-0 lopputunnelmiin (enää siis 3 voittoa ja poika lähenee Ilmalaa).

Jokerit Lukko

Kuva: Iltalehti

rainbow maito

Matsin jälkeen viimeisiä maitoja hölskyttelin Rainbow:n punaisen laktoosittoman maidon tölkistä kannuun, sen vaahdotin ja kaadoin Has Beanin Back to the Future espresson päälle. Pakko nyt jo todeta litran jälkeen, ettei tuo maito tule uudestaan enää tähän talouteen, syynä tylsä maku. Jos tätä vertaa vaikka mihin vaan muuhun punaiseen maitoon, niin kakkoseksi jää, vaikeaa selittää miksi maku ei miellytä, hieman jättää valjuksi ja vaahdottuu kyllä hyvin muttei silti maistu siinäkään ns. makealle.

Niin joo, piti ihan elvistelläkkin. Aamulla luuri kilkatti s-postin merkeissä, siellä oli kutsu erääseen gaalaan. Mennään toki mielellämme S:n kanssa paikalle, mut jutussa on juju, nimittäin pukukoodi on Cocktail.
Pieni vilaus kaapeille muistutti omasta puvustani, joka odottaa pääsyään pesulaan, no nyt se pääsee pakon edessä. S taas surffas netissä omaa pukeutumistaan. Skraka on mulle varmaan ja ainoastaan se vaikein valinta, netissä törmäsin kyllä hyvään vaihtoehtoon, mut luulempa etten sitä tule laittamaan. Kuva alla.

pukukoodi skraka

Nyt päivä ikään kuin takana, ja vielä ennen nukkumaan menoa OC:n täykkäreitä boksilta, samalla Kickerssejä, aivan! Noita niin koukuttavia rouskuttavia pikku kolmioita jotka ovat tehneet paluun.

Loppukuvaks tähän postaukseen menee kaverin (nimeltä mainitsematon M.Felt) FB:ssä linkittämä sarjassa “hassut ja hauskat”kuva.

ndm

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s