Daddy Day Care

Posted: 19/03/2013 in Auto, cappuccino, Elämää, Espresso, helikopteri, kahvi, lapsi, TV
Tags: , , , , ,

Päivä alkoi jo oikeastaan yöllä siinä puoli neljä.

Oma tuskainen olo ei antanut nukkumiselle sijaa, vaan piti vähän venytellä olkapäitä varpaisiin välillä, et kroppa rentoutuis. Kun katsoin kelloa, se oli vähän päälle kolme, jee, ei montaa tuntia herätykseen.
Sieltä ne pikku sipsutus äänet sit taas kuuluivat, kumman aikaisin tosin, yleensä ne on odotettavissa vasta joskus seiskan aikaan. Siihen väliin tuuppas ittensä, eikä aikaakaan kun rupes se monottaminen, huoh. Söpöä, mut ei tarttis skodia olkapäähän ja kylkeen.

Sit kun nousin, niin ei sitä kummempia ehtinyt kuin normi aamutoimet ja farkkuihin, sit autoon loikka.
Tuli todettua et reipas kolmen viikon sairastelu on vaatinut veroja, kun TK:n pihasta apteekille ja takas reissu tuntui ihan puol maratonille.
Lekuria bostaillessa tuli luettua päivän twitter tweetit, ja sanotaanko et olin jo silloin täynnä tätä Tahdon 2013 juttua. Oon sillein ihan myönteisellä mielellä asian kanssa, sillä mua ei vaivaa mitä muut tekee, mut tää iso hulabaloo siitä alkoi melkeen jo ärsyttämään. Esim. Rakel Liekki ReTweettas Mikko Silvennoisen tweetin “Allekirjoitin. Pyydän myös seuraajiani niin tekemään. Jos ei kiinnosta, lopeta mun seuraaminen pliis :)” ja linkki kansalaisaloitteeseen. Pah, onneks en seuraa, ja jos seuraisin ja olisin allekirjoittanut ja sen jälkeen lukenut tuon, olisin luultavasti lopettanut seuraamisen, aika tympee tyyli.

TK

Sit ku olin lekurin kanssa todennut itsestään selvyydet ja päädyttiin jatkamaan kuten ennenkin, eli ootellaan ja katellaan case tällä kertaa, ni suunnaksi taas koti.

Kun L:llä oli aamulla pikkusen vielä lämpöä ja eilenkin oli, niin ei sitä viitsinyt ulos viedä. S halus kuitenkin mennä, ni jäätiin pojat sit keskenään.
Rakennettiin junarata, jossa sit mentiin niin pikkuautoilla kuin junillakin, tottakai leikittiin törmäystä ja takaa-ajoa. Mut kas kummaa ku skidistä on tullut ihan töllön orja, niin aika heikoiks jäi leikit. Enkä viitsinyt ottaa ees lastenkanavaa pois, toinen kuitenkin aika maassa olonsa puolesta.

tuijotus

Kun junarata oli jo vähän daah, ni päätettiin keittää isille kahvit :) (Ylläri)
Kimpassa väsättiin essot ja sit valittiin tulppaanikuppi johon treenais arttia, se kun on aina ollut pieni kompastus kivi, niin artin väsäys ja varsinkin tuohon kuppiin.

Has Bean Back to the Future Espresso, Rainbow punainen laktoositon maito

Has Bean Back to the Future Espresso, Rainbow punainen laktoositon maito

Jossain välissä päätettiin kimpassa, et laitetaanpa minikoput latinkiin ja mennään kerhohuoneelle pelaa bilistä ja lennättämään kopuja. Siinä mielenkiinto riitti laittamaan kopterit latautumaan ja viis minsaa niiden kans kertsillä, bilistä kans viis minsaa sit tuli jo mitta täyteen.

hekot
Himassa sit vähän pinaattilettuja ja leipiä mehun kans, tankkaus hoidettu. Ei siitä kauaa mennyt kun S jo ilmestyikin jo kaupunkikierrokseltaan. Lue S:n päivästä tarkemmin hänen itsensä kertomana omassa blogissaan, linkki sinne tästä.

-And that’s the end of Daddy Day Care-

Loppukuvaks iltaan osuva…

epek

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s