Back to the Future 3D w/ Has Bean Coffee

Posted: 11/03/2013 in Elokuvat, Espresso, kahvi, leffa, Rocket, Video
Tags: , , , , , , ,

Muistatko vielä elokuvatrilogian Back to the Future?

Itse muistan jipottaneeni näitä nuorempana, vaikka näillekkin leffoille on käynyt kuten monille muille hyville vanhoille. Ne eivät sitten vuosien päästä olekkaan niin hyviä kuin muistaa, esimerkkejä on monia… Commando, The Never Ending Story, Rambo, The Goonies, ja lista vain jatkuu.

Palanen menneestä hyppäsi tänään takaisin kun posti toi ovelle HasBeaniltä tilatut pavut. Yksi pusseista on siis “Back to the Future”, espressoblendi jossa on 33.33333333% Indian Peaberry Bold, 33.33333333% Ethiopian Kebel Konga, 33.33333333% Burundi Ngozi Murama.

way to go

Notice: HasBean “barista towel”

Kuvaus mausta on sivujen mukaan; big body, crisp acidity, depth of flavour, malty sweetness, spicy.

Jo toisella yrittämällä sain näitä makuja hyvin mielestäni esiin, 18g kahvia ja 25g juomaa, jos jokin näistä pitää hyvin paikkansa on tuhti body, lopulta jäi suuhun maistumaan juurikin kevyt makeus ja aavistus pippurimaisesta puraisusta. Sinänsä ei mikään tajunnan räjäyttävä espresso, mutta ihan kelpo varsinkin maitopohjaisiin juomiin, ja itse pussi sinänsä jo tarjoaa jotain vaihtelua.

88mph

88mph

Nautiskelin lasit päässä shotin myhäillen pussin tarralle, jolle saa 3D fibat laseilla. Takatarrassa on QR-koodi joka osoittaa In-My-Mug (jakso 225) sivulle, tämän olin kyllä jo katsonut tilatessani, mutta nyt lasit päässä puhelimen näytöltä (en ole vielä kokeillut tabilla) näytti hienolta.

back w goggles

screenshot QR code

screenshot QR code

Loppujen lopuksi tästä pavusta jäi ihan ok fiilis, jäi ns. hyvälle tuulelle tästä. Ei ehkä kuitenkaan uudelleen tilaukseen menevä, mutta ei jää kaduttamaan että tilaus tuli tehtyä. Ja jollei muuten, niin jokseenkin jonkinlainen keräilykappale.

label
Tosiaan, miksi siis blendille on annettu tämä nimi? No tuohon aikaanhan kelloja tullaan jälleen monissa maissa kääntämään kohti kesää, joten tapahtuu ikään kuin paluu tulevaisuuteen, nerokasta!!!

Advertisements
Comments
  1. […] aika. Hasbeanin vuoden seitsemäs ns.spessu papu (aiempia joista olen kirjoittanut ovat olleet mm.Back To The Future ja Don’t Panic). Ideana on sama papu [El Salvador Finca Argentina Guachapilin Pulped […]

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s