Toissa iltana se alkoi, ja eilinen meni aamun ekoilla sanoilla “S! Ämpäri!“. Eli noroa tai jotain sen tapaista se tuppas olemaan, illalla helpotti jo asteen, ja tänä aamuna ei oikeastaan ollut kuin huono happi siitä makoilusta.

L oltiin haettu mummilaan edellispäivänä, niin meille S:n kanssa oli ikään kuin latu auki. Koska herättyä huomattiin auringon porottavan taivaalta täydellä teholla, oli vain kysymys; minne me mentäis kahville?

Päädyttiin vaihtoehdoista kaivariin, siellä kun ei olla hetkeen käyty ja tiedostettiin siellä olevan väkeä, niin meni se kärkeen valinnassa tällä kertaa. Säätiedotteet ovat kuitenkin luvanneet lisää aurinkoa lumen päälle, joten voi muitakin paikkoja ja kahviloita rampata tiuhaan vielä läpi (puuta koputtaen).

Kaivarissa porukkaa

Kaivarissa porukkaa

Ja ihan oikein meni, ihan sikana jengiä. Eikä voi ihmetellä, oli jää vielä siinä kunnossa että siellä voi käpötellä saarelta saarelle ja vaikka ihan vain tuijotella merelle laivojen menoa.

laivaa ihmettelemässä

laivaa ihmettelemässä

Kelattiin et mentäis Caruselliin jonoista huolimatta kahveille, terassikauden avaukseksi. Mut sit kun jonoa oli jo ovelle asti, eikä se liikahdellut liiemmin, päätettiin vaan alkaa kiertämään kaivaria noin yleisesti.

Uunisaareen

Uunisaareen

Aurinkoa lumelle

Aurinkoa lumelle

Ihmisiä vetten päällä

Ihmisiä vetten päällä

Maasto oli nyt mitä oli, kun tuollahan ei ole ns. talvikunnossapitoa, oli meno meillä sen mukaista.
Kuvailtiin ja edettiin, sit jossain välissä oltiin jo Ursulassa, josta otettiin kahvit mukaan.
Ok, oli sielläkin tolkuton jono, mut otettiin siitä baaritiskiltä tilaus kahteen kahviin, ja saatiinkin ne sit saman tien.

Ursulan baaritiskiltä

Ursulan baaritiskiltä

Kipeänä olleena, jotenkin makuaistieni kanssa ihan muulla planeetalla, se kahvi oli törkeän hyvää (vaikka S oli eri mieltä, ja luultavasti oli oikeassa). Minä taas maistoin iiihanaa pyöreyttä ja syvyyttä kahvin aavistuksen pehmeässä paahteisuuden maussa, jossa mukana vielä hieman maanläheisyyttä (helpommin sanoisin sen lontooksi, “earthy”).

S aurinkoisena

S aurinkoisena

kahvitus maiseman kanssa

kahvitus maiseman kanssa

viikkari

viikkari

Kaivarista hakemaan muksua kotiin. Aurinkoa riitti vielä vähän aikaa, ja olin napannut lähtiessä kopun mukaan, jos vaikka saisin sillä hieman lentoakin aikaiseksi. Viime kerroista kun on enemmän ollut hatutusta kuin huvitusta, niin nyt aika epävarmoin askelein liikkeellä (ja varaosat mukana).

Mutta lennätys meni hyvin, eka kymppi minsaa oli sellaista kenttää kiertelyä, pari kertaa hillitsemiseksi hallittuja laskeutumisia. Mut toki siitä huumaantuu, et hei, täähän on helppoa. Sit ohjaus vaan herkemmäksi ja lämää, no tulikin hienoa ympyrää niin pyrstö edellä kaartaen kuin etuperinkin ja sivukaarteessa liidelleen…

Nyt tulee se kuuluisa, mutta sitten. Kopu oli jotenkin päin ja menossa kovaa, en oikein hahmottanut enää minne ja miten. Hiki päässä, pulssi neljäsataa, silmä tarkkana ohjailin sen kuitenkin pois puista keskelle kenttää ja yritin nätisti alas. Piru otti kuitenkin asennoksi sivuasennon, kaikkein huonoimman siis. Tulos oli onneksi pelättyä pienempi, vain kopassa halkeamaa ja laskutelinetuki rikki, siis säikähdyksellä meni tämä.

Pieni tauko, ja sit ei malttanut ees käydä korjaamassa noita, vaan uudelleen ilmaan, ja nätisti se jaksoi. Mut oli mentävä jo sisälle, sillä siellä mummi paisteli lettuja :)

Setti kuvia lennättämisestä.

228 varovaista matalalentoa

228 varovaista matalalentoa

228 ja hieman korkeammalla

228 ja hieman korkeammalla

228 poseerausta

228 poseerausta

228 kameran yllä

228 kameran yllä

228 leijuttelua ja lentäjä itse

228 leijuttelua ja lentäjä itse

228 treeniä

228 treeniä

228 ensi kertaa auringossa

228 ensi kertaa auringossa

Summa summarum, aika hyvä päivä tänään!
Loppukuvaksi, tästä aika kuvamaisesta postauksesta, lämään jäälle tuulen muodostamista lumidyyneistä kuvan.
Lue eilisen ja tän päivän postaus S:n blogista… miksi? no se on erilainen, parempi.

lumidyynit

Tulossa: pieni postaus espressosta, ihan lähiaikoina.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s