Playing with Google kääntäjällä

Posted: 12/02/2013 in Elämää, helikopteri, lapsi
Tags: ,

google-translate

Luin jostain, saattoi olla jonkin postauksen tai artikkelin tapaisen jutun kommenteissa, mielenkiintoisen aiheen jota ajattelin kokeilla.
Nimittäin kirjoittaa ensin suht selvällä omalla suomenkielelläni tyngän jutun, sitten laittaa se google kääntäjään ja sitten taas takaisin. Kieliksi aion valita englannin, ihan yksinään, vaikka kokeilen kyllä miltä tämä näyttää versiona Suomi-Englanti-Saksa-Suomi.

Aihe puuttuu, mutta en usko sen vaikuttavan, jos alan tarkemmin kirjoittaa, niin kukaan kuitenkaan mitään selvää saa, eli turhaa naputtelua näppäimille.

Ihan eilisestä jos lyhyesti…
L on kipeänä eikä viety sitten kerhoonkaan, parempi hoitaa näin talvella nuo nuhatapaukset nopeasti pois, niin pääsee sitten ulkoilemaan nopeammin.
Koko päivä kotona, mitä nyt käytin poikaa vähän kerhohuoneella pelaamassa biljardia ja lennättämässä minihelikoptereita. Oli ensimmäinen kerta pikkuiselle tuo biljardi, ja tykkäsi niin kovasti että joutui miltei kiskomaan takaisin kotiin.
Illalla nukkumaan mennessä, nuha tuntui sängyssä vain yltyvän.

Saa nähdä mitä päivä tuo tullessaan.

Nyt sama käännettynä :)
——————————

I read somewhere, might have been a post about the article or the comments along the lines of the story, an interesting topic that I thought to try.
Namely, the first to write quite clear in their own Finnish stump thing, then put it in the google translator and then back again. I’m going to choose the languages ​​English, quite alone, although’ll try what it looks like version of the Finnish-English-German-Finnish.

Topic is missing, but I do not think it would affect, if the write in more detail, so no one, however, no doubt not, that is pointless tapping the keys.

Just yesterday, if brief …
L is sick or exported ago club is, better to treat colds this winter, those cases out quickly, so I get to go out on more quickly.
The whole day at home, in what is now a little boy I used the clubroom playing pool and fling mini helicopters. It was the first time your little one brings billiards, and liked it so much that she had to almost pull the home.
In the evening at bedtime, it felt cold in bed just yltyvän.

We’ll see what the day brings.

Now, the same translation :)
———————————–

Luin jostain, olisi ollut postitse noin artikkeli tai huomautuksia tapaan tarina, mielenkiintoinen aihe, että ajattelin kokeilla.
Nimittäin, ensimmäinen kirjoittaa selväksi omassa suomalainen kanto juttu, niin laita se google kääntäjä ja sitten takaisin. Aion valita kielet Englanti, aivan yksin, although’ll kokeile miltä se näyttää version Suomi-Englanti-saksa-suomi.

Aihe puuttuu, mutta en usko, että se vaikuttaisi, jos kirjoittaa tarkemmin, niin kukaan ei kuitenkaan ole epäilystäkään ole, että on turhaa napauttamalla näppäimiä.

Juuri eilen jos lyhyt …
L on sairas tai viedä sitten klubi on parempi hoitoon vilustuminen tänä talvena, näissä tapauksissa nopeasti, joten saan mennä ulos nopeammin.
Koko päivän kotona, mitä nyt pieni poika käytin kerhohuone pelaamassa biljardia ja paiskata mini helikoptereita. Se oli ensimmäinen kerta, kun pikkuinen tuo biljardia, ja piti siitä niin paljon, että hän joutui melkein vetää kotiin.
Illalla nukkumaan mennessä, se tuntui kylmä sängyssä vain yltyvän.
Saa nähdä, mitä päivä tuo tullessaan.

Nyt sama käännös :)
————————-

Homer-Facepalm

Advertisements
Comments
  1. ㅅㅂ.ㅂㅅㅈㅅㅅㅈ르니슧ㄹㅂㅇㄱㅈㄴㅇㄴㄷㅅᆞㅌㅅㄱㅈㄱㅅㄱㅅㄱㅈㄱㅅㄱㄷㅅㄱㅍ늦ㄴㅈㅅ,.ㄴㅎㄱㄴㅅㅋㅅㄴㄷㄴㄱㅈㄱㅍㄷᆞㄱㄷ기놋ㄴㄱㄷᆞㄱㄷㅂ기ㅣㄴㅁㄴ귿
    ㅎㄷㄴㅅㄴᆞ낓ㄷㄴㄷㄴㄸㄴㄴㄱㅂㅅㄴㄴㅈㅇㅈ.ㅇㅆㄱㅂ진ㄱㄴㄱㅆㅈㅅㅈㄴㅅㅈㅅㅈㅇㅅㅈㅅㅅㅈㅅㄴㅈㄴㅈ.ㄴㄴㄷㅅㅈㄹㅅㅈㅅㅅㅅㅈㄴㄴㅈㄴㅈㄴㅈㄴㅈㄴㅈㄴㅈ늣깃ᆞㅅ눈ㅅㅁ.ㅂㄴᆢㄷㄴㅈㄱㄴㅈㄴㅈㄴㄷㄴㅅㄴㅅㅅㄴㅈㄴㅈㄴㄷᆞ슨듯ㄷㅂㅈㄱㅈᆞㅈㄱㅅㄴㄷㄱㄱㄴㄷㄴㄷㄹ디르르ㅜㄴ짓ㄱㄷᆞ소ᆞㄱㅅㄴㄱㅅᆞㄷᆞㄴㄷᆞ득딧ᆞㄷㅅㅅㅈ스시ㅡ솟ㅈㄴᆞㄷㄱㄷㅅ

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s