Netflix koukussa

Posted: 08/02/2013 in Elämää, Elektra, Elokuvat, kulttuuri, TV, Video
Tags: , , ,

Netflix

Siis mähän kärsin unettomuudesta, tai en kärsi, en vain osaa nukkua oikein. Ennen nukahdin aina telkkari päällä, äänien kanssa. Sit aloin seurustella, ja tästähän ei ole kuin reippaat kymmenen vuotta.
Sit se meni siihen ennen pitkää, että katsoin ihan pienillä äänillä, lopulta ilman ääniä.

Nyt mun juttu on Netflix ja sieltä kaikkia sarjoja sekä leffoja.
Kuulokkeet Samsungin tablettiin ja ruutua yritän kääntää pois puoliskon kasvoilta.

Jos joitain huomioita haluaisin mainita, ennen kuin menen kohta taas lakanoihin, ja avaan streamin.
Niin Lie To Me (paljastavat valheet) on todella koukuttavaa katsottavaa. Olen Tim Rothia seurannut nyt kakkoskaudenkahdenteenkymmenenteen jaksoon asti, ja katson niin paljon luultavasti kuin on tarjolla.
lie to me

Yksi toinen OLI Spartacus, joka veti hienosti omat jaksonsa (IMDB:stä luntattuna se oli ekat 13 jaksoa). Kakkoskausi oli aikaa ennen ns.Spartacusta, ja katsoin sitä toivoen sen palaavan ykköskauden tasoiseksi, bullshit. Kakkonen päättyi, ja kolmosessa oli Spartacusta näyttelevä Andy Whitfield vaihdettu vähemmän vakuuttavaan Liam McIntyreen. Siihen loppui sen huumori.
spartacus

Tässä oikeastaan viimeaikaisimmat seuratut, mutta toki muitakin sarjoja tulee kytättyä. Jerichon jaksot katsoin varmaan muutamassa yössä, aivan mahtava sarja, kuten mm. Firefly:kin (vink vink).
Update: Nyt kovassa katselussa House Of Cards, katsoin edellisyönä kuusi jaksoa putkessa, aivan sikasairaantörkeen hyvää settiä tarjolla.
Niissä on leffoihin nähden vain se huono puoli, että aina haluaa nähdä vielä sen yhden lisää, leffoihin olen huomannut nukahtavani, kuten viimeöiseen Titaanien taisteluun (2010, ei tää nyt tuore 3D) (oli niin tanan tylsä).

clash of the titans

Mutta, siis tämähän ei ole ilmainen palvelu, vaan streami vaatii netin ja hippasta vajaa kahdeksan euroa tililtä kuussa.
Yllättävän huonollakin yhteydellä pärjää, ja akun kulutuksesta olen tyytyväinen (koska se ei tapa sitä heti ekaan viiteen minuuttiin).

Niin ja lopuksi huomioitavaa: Elektran laitoin myyntiin, hyvään kotiin. Jää muuten kakkoskoneeksi, eikä se tee sille oikeutta. Kysellä voi toki s-postitse.
UPDATE: Keitin siis myyty, mutta oheistavaraa jäänyt kuitenkin. mm. Espressogear:in Knock Box Pisa ja Click Mat.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s