Tuli sit mukavien pikku kaks kolme astetta miinusta nolla perään.

JÄÄTÄVÄÄ

Nyt on kuitenkin vedettävä “ennen oli toisin kortti” esiin.
Kyl peruskoulussa oltiin välitunnilla rotsi auki ilman pipoa matkalla röökipaikalle, vaikka sormet oli niin jäässä, et niitä mielellään lämmiteltiin sit stendarin liekin hohteella. Nyt aamulla herätessä, kaivelee peiton alla vielä makoillessa puhelimen/tabletin esiin ja kurkkaa asteet.

Seuraava temppu onkin sit miettiä, miten pystyis jäämään sinne lämpöiseen, vaikka kupla otsassa kertois orastavasta urean laskemisesta. En tiedä onko mulla huono delegointi tai vastaava taito, koska joka kerta sitä löytää itsensä ruokakaupasta tai muualta ulkoa.

Käytiin Kaffalla täs yks päivä, oli tullut lunta sillon, nythän ei ihan viime päivinä oo kummemmkin tullut. Mut jos on luottaminen säätiedotuksiin, niin olis taas tulossa. Niin matkalla törmättiin aika hyvään näkyyn, aavistuksen laiskaan kaveriin (tai kiireiseen) autoineen.

Sit paikan päällä L otti just päikkäreitä, niin jäätiin jutskailemaan sinne ja juomaan tietenkin kahvia.
Aiemmin oli tarkoitus käydä kaivarissa “leikkimässä”, mut ei nyt viitsi toista herättää.

Kahvibaarissa oleva koneella tehdyt espressot ja vaahdottamiset eroavat niin kovin paljon kotikoneella tehdystä, et oli ilo päästä hieman kokeileman kaataa arttia itse omaan Latteen. Tästä tuli tehtyä “talvimainen”, lumihiutale oli aluks mielessä kun rosetta lähti huonosti, mut eniveis, lopputulokseen oon erittäin tyytyväinen. Ainakin erilainen, ja tietenkin epäonnistuneesta tullut onnistunut, jos joku luulee et tää tarkoituksella on just tällänen. En ihan niin skilli oo et pystyis tekemään kaikkia visioitaan, tai kunnollista ensimmäistäkään. Judge youself.

Ei tuo pakkanen pystyny pitämään poissa ulkoa, varsinkaan kun oli jo toppautunut ja polte päästä lennättämään kopteria.
Siin oli vielä videokamera pykälässä, et ku lähtee nyt tyynellä ja auringonpaisteessa, niin bujakaa.

Paitsi että, ei kuvaa, eikä paljoa lentoa. Aiemmalla kerralla lensin sitä pimeällä, ja se pääs puiden luo, kolahti. Luulin kuitenkin et on nyt kondiksessa, ois saanu katsoa tarkemmin, sillä nyt yhdestä servoista oli ruuvi irti ja yks tukivarsi rikki, eli vaakalento puski oikeeta niin paljon ettei sitä pystyny trimmaamalla korjaamaan :(

Tilaukseen uutta osaa, eiväthän nuo paljoa maksa, pitäis näillä lentominuuteilla varmaan ostaa hullunaan. Mut söi miestä kuitenkin. Lennellään nyt kuitenkin kotona minikopuilla, hauskaa sekin.
Ja samalla videota aeropressistä tulossa (kiitosta sen etenemisestä Anacronille), koska valmiina, on sit toinen juttu.

Pakkasiin lukijakunta.

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s