Hurahtamista

Posted: 15/01/2013 in Elämää, Elektra, lapsi, muoti, rc helikopteri, urheilu, Video
Tags: , , , ,

Merkki

Joo, tiedän itseni aika hyvin. Kun Clasulla kävelin sen pikku RC helikopterin ohi katsomatta sen halpaa hintaa, olis pitäny vaan jatkaa matkaa. Koska lähtihän se sit käsistä…

Mä kysyin siellä olevilta parilta myyjäjannulta, “hei, lentääks toi oikeesti, vai tuhlaanko mä ennemmin pattereihin noi rahat”, totesivat siellä lennätelleensä sitä alta kolmenkympin konetta onnistuneesti. Ja jos nekin, niin kyl mäkin.
Ja niinhän sit mäkin kotona onnistuin, jäin vielä koukkuunkin. Espanjassa oli tavaratalossa liike, jossa oli kopuja (eli koptereita). Sieltä pientä hupia myöhäisilloiksi hotellille, ja sillä oli vielä helpompi lentää, vaikka samaa kokoa jne. halpisjuttu.

Mutta mutta, nää on sisäkoptereita nämä kaksi. Ulkonahan se vasta oliskin mukava pistää lennättäen, ja tietäähän sen et ne on aavistuksen vaikeampia.
Tänään oli oikeastaan out-of-the-box day, sillä aiemmin sama kone oli maanantaikappale. Nyt pitäis pelittää, kunhan vaan pääsen pihalle, ja ilma on tyyni, auringostakaan ei olis haittaa (sais vaik videolle, jos se näyttäis futaavan, iik).

Eli tää kopu on aloittelijoille ja vähän enemmän lentäneille, mut ulko-/sisäkopteri, sitä en vaan hiffaa et kenellä on niin iso kämppä et sisällä lentelee, meillä ei olis ainakaan telkkari enää ehjänä sen jälkeen.
Kopteri kantaa nimeä “Nine Eagles, SoloPro 228p” nelikanavainen, ne koput joilla niitä silmukoita yms. temppuja tehdään, on sit jo muutaman kanavan lisää ja nollaa hinnan perään.

Kyosho SP228p

Kyosho SP228p

sisälmykset

sisälmykset

Rinnalla kaks aikaisempaa minikopua joista jorisin

Rinnalla kaks aikaisempaa minikopua joista jorisin

Mukaan tarttui tänään vielä kaupoilta hieman nopeampi laturi ja toinen koppa

Mukaan tarttui tänään vielä kaupoilta hieman nopeampi laturi ja toinen koppa

Youtubesta on kyttäilty videoita, eli oon jo melkein ammattilainen, ei puutu enää kuin lentotunneista sek, min, tunteja… paaaljon tunteja. Mut pientä pohjaa siis on jo muuteskin.

Ja jottei tässä olis kaikki, niin postissa venaa huomenna hakemistaan toinen 4-kanavainen kopukka. Se mitä verkkis mainostaa, se halpor Pegasus. Sillä on hyvä treenailla tyynellä, tosi tyynellä, sen mitä oon lueskellu netin foorumeilta :)
Eli kopteriperhe kasvaa neljään.

Upsi toi aamulla S:n paketin, jossa oli kuteita. En tiedä millä herkällä hetkellä tuo tilaus tehtiin, mut oli siellä paketissa mullekkin rättejä, siis oikeesti, tilasin kans vaatteita. Mulle on varmaan tapahtumassa jotain outoa, kohta meen luultavasti pedikyyriin tai jotain.
Kledjut oli Desigualilta Barcasta, itelle oli kaks paitaa. T-paita ja huppari, ei sinänsä ylläri et noi, mut jonkin sortin “hipsteri/pintaliito/muotijamppa” musta kai nyt tulee, kun alan tälläsiä käyttämään. Tykkäänkin vielä.

Desigual t-paita

Desigual t-paita

huppari

huppari

Jotain pientä tulevasta… Aeropress video, Elektran pressurestaatin säätöä yms. pientä kivaa. Lentelyä nyt ainakin jos ilmat ja aika sallii (ja koneet pysyy ehjinä).
Aikaakin olis jo hieman normaalia enempi, ku L:kin on päässyt kerhoon temmeltämään.

Loppuun yks Utube pätkä

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s