Uuden vuoden pössistä, mennyttä, olevaa ja tulevaa

Posted: 02/01/2013 in Espresso, kahvi, kulttuuri, lapsi, Valokuvaus
Tags: , , , , , , , , ,

Kiitokset lukijoille vuodesta 2012! Katselukertoja kertyi 17000, joka on suht laiskaan postaustahtiini nähden kiitettävää, ja jos sama boogie jatkuu, niin jaksaa sitä raapustaa ja kuvia liimailla ;)

Se ois sit niinku uusi vuosi ja uudet lut… kuteet, niin kun sanovat. Katsotaan mitä kiusaa sitä keksitään vuoden kuluessa, 2012 oli aika verkkaista menoa, näin jälkeenpäin postauksia selaillessa.

Uuden vuoden juhliminen meni aika nojaillessa, ainakin jos verrataan jouluun.
Oltiin aattona ihan perheen kesken himassa, käytiin kaupassa ja illalla syötiin pitkällä kaavalla S:n kauniisti laittamassa pöydässä. Sit valettiin tinaa, joka oli pikkumiehelle mielekästä, tuli melkein sota kun ei niitä tinoja valettukkaan jatkuvalla syötöllä. Ja ihan sama koski tähtisadetikkuja, ei riittänyt paketillinen, siitähän pikkujätkä vasta alkoi lämmetä.

Tänään meillä oli ystäviä kylässä, ja taasen on olo kuin syöttösialla. Miksi pitää latoa sitä sapuskaa suuhun, vaikka on jo vyötä pitänyt availla.

Kahvina toimi suodattimessa Hunapu, ja espressona hunapu-guji blendi mallia -kokeilu- (pirun hyvä, mut aavistuksen hankala, maidon kanssa “nice!”).
S kanssa kirjoitteli blogiinsa tästä uudesta vuodesta, meillä on hieman eri tyyli lähestyä tätä kirjoittaen, vai mitä tuumaat?

Muutama kuva tähän, samalla kun puran kameralta (DSLR, a.k.a digijärkkäri). Kännykkäkuvat ja muut saavat odotuttaa itseään.

Tulevasta hieman esimakua: Postissa odottaa sisälentoon sopiva 4-kanavainen radio-ohjattava kopteri, ja kaapissa ulkokäyttöön sopiva tuhontuoja (jota en uskalla sisällä testailla). Sit filtterikahvit alkavat tehdä loppuaan, niin niistä tulee lisempää ainaskin.

pöydän teemaa

pöydän teemaa

kynttilät

Ensimmäinen kattaus

Ensimmäinen kattaus

uuden vuoden lihat

uuden vuoden lihat

Tähdet

Tähdet

Tinakenkä muhimassa

Tinakenkä muhimassa

Keskittynyt valaja

Keskittynyt valaja

Toinen kattaus

Toinen kattaus

Leipäkori

Leipäkori

Tulips

Tulips

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s