Villi lauantai, tai miten sen kukakin ottaa.
Tänään oli ja on kolmen setin päivä käynnissä, asiaa voisi selventää kuvilla.


Square Mile Coffee:lta tuli kolme pussin setti, ja hieman outoa oli että nämä tulivat yhdessä isossa pussissa. Yleensä kun kolme tilaa, niin ne saa pahvilootassa, well, onneks oli pussit kuitenkin ehjiä.
Kaikkia on tullut maisteltua, ja en ala tähän juurta jaksain jokaista erikseen käymään läpi.
ENPÄ, ihan nopeasti vaan…
Worka Decaf oli yllärinä aika tummaa, en tiedä mitä odotin, mutta olin jo ennen pussin avaamista ottanut aeropressin esille. Pressasin mehukkaan makean kupin, jossa tuli esille mansikka selkeästi, ja se jos mikä oli mielenkiintoista tässä kahvissa. Deri Kochi oli aamun pelastaja, vaikka luulisi että olisi Kenialaisten kanssa uupunut bergamottimaiseen makuun, mut mitä vielä, tässä tulee mukana kaikenlaisia makupyörähdyksiä. Paahto oli vaaleaa, joten laitoin aeropressiini veden lämpötilaksi 94astetta (yleensä en näin korkeaa käytä, mutta tämän kohdalla se toimi). Red Brick on [kausi]espressopapua, ja siitä illalla tuli tehtyä pari cappuccinoa, ja maisteltua hieman espressona pelkiltäänkin. Cappassa tuo toimi mielestäni mukavasti, mutta jotain säätöjä saa hakea vielä myllyyn yms. että espressostakin tulisi enemmän kuin tyydyttävän makuinen (tässä olen pettynyt omaan shotin asetteluuni, kuin itse kahviin), aina ei voi onnistua.

Tänään käytiin myös Narikkatorilla, siellä oli lapsille jtn tapahtumaa. Mut sit kun oltiin noustu spårasta ja matkalla kohteeseen, muksu meni ja nukahti. Toisaalta, eipä paikalla ollut mielestäni kauheammin tällein 2½vuotiaalle, vaikkakaan ei nyt joka nurkkaa koluttukkaan. Mentiin siitä lämmittelemään Kampin ostarin Kaakaopuuhun, jossa on ihan maininnan arvoisia “erikoiskahveja” tarjolla, omaan cappuccinoon en taaskaan pettynyt. Pavut tulevat tuonne suurilta osin Johan&Nyströmiltä, joka on nostanut paikan kahvien tasoa reilusti, uutinen on kyllä vanha, mutta ihan vain tiedoksi niille jotka eivät sitä jostain syystä vielä tiedä.

Kuitenkin, ennen Narikkatorille menoa, tuli pyörähdettyä Arkadiankadun Alkossa, eli Alkon lippulaivassa.
Sieltä tarttui muutama olut mukaan, harmi vain ettei ihan kaikkea mitä olisi halunnut ottaa mukaan, ei rahkeet riittäneet kantaa mukana, saati sitten ostamaan. Viisi pulloa lähti kuitenkin.


Järjestyksessään: Stone Imperial Russian Stout, Suomenlinnan Helsinki Portteri, Nogne Imperial Rye Porter, Crew Pale Ale ja viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä Chimay Triple.
Näillä mennään, ja sillä asetelmalla mikä käteen esinnä sattuu.

L:n kummitäti S, kävi tänään kyläilemässä ja hengaamassa meidän kanssa, kiitos tästä S:lle, oli kivaa.
Tuomisina L sai mm.palapelisetin, ja kun Disney on nyt kuumaa kamaa, niin oli palapelikin sit sitä. Eihän sitä nuori herra malttanut olla avaamatta, ja kasatakkin piti kuulema. Eihän siinä muuten mitään, mutta kun ne palat olivat hassusti kaikki sekaisin, ja pelejä oli yhdeksän, eri kokoista ja väristä. Tovi siinä meni, itse tein ihan jopa yhden näistä. Nyt on jokainen pala lajiteltu yhdeksään pussiin, niin et ens kerralla hieman helpottaa alkaa työstämään noita. Pakko myöntää, et hauskaa se kasaaminen oli.

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s