Np: Run Run Rudolph – Chuck Berry [Home Alone SoundTrack]

Jos pientä joulufiilistelyä hakee, ni tää on ihan ykkösjoulubiisejä.
Ja sopii hetkeen aika hyvin, sillä olen itekseni himassa (ellei kattia lasketa), kun S ja L on harrastamassa ulkoilua ja liikuntaa.

Päivä mennyt soitellessa joululauluja ja puhelimessa hoitaessa pieniä asioita, mut jotka venyy ja saa roikkua jossain jonotuksissa yms.

Tänään poikkeuksellisesti en juonutkaan aamukahvia, kurkkua karhensi jonkin verran, niin päätin kokeilla teellä aloittaa päivää.
Mut oli se jossain vaiheessa paikattava se kahvihammaskin, tein ensin tuplaespresson J&N:n pineapple thief:stä, ja sit koska SqM:n Sweet Shopista ei ollut kuin just korillinen papua jäljellä, niin päätin sen käyttää cappuccinoksi. Treenaisin samalla latte arttiani… ja aivan poskelleen meni artit taas.

Artista, kuten näin voisi suomeksi sanoa, taiteesta, on kahvin merkeissä myös muunkin tapaista ilmassa kuin pelkästään latte arttia.
Aivan pirun mahtavia kuvia on taiteluna piirroksina ja luonnoksina Draw Coffeen Ben Blake:lla. Aina voi odottaa kaikkea siistiä sieltä suunnalta, olis kiva kun osais piirrellä noin tyylikkäästi.

Ben Blake, Draw Coffee

Pic and Art by: Ben Blake, Draw Coffee

Jaaa sivulle josta voi kummastella töitä, niin linkki sinne tästä.
Tuon yhden kuvan lainaan, jotta tietää mitä tulee klikkauksen takaa eteen.

Toinen hyvä sivu on Caffeinated by design , sivu on tuttu aiemmalta Coffee Served Daily:stä , jonne omiakin kupinkuvia lähettelin. Oikein mielenkiintoinen ja katsastamisen arvoinen, jos on aikaa ja mielenkiintoa.

Remember my pics of Animals post ;)

Pic from Debbie: Clouds

Kuppi on tuonne sivuille juontanut tiensä aina täältä saakka.

Nyt kun on taas vierähtänyt hetkinen viime kupista, niin hyvin on aikaa käydä väsäämässä kupillinen tähän koneen viereen, soljuis tekstikin mukavammin.

Woodneck filled

Woodneck

Noniin, päätin pitkääästä aikaa kokeilla Woodneckiä, ja siihen latasin Drop Coffeen Etiopian Wote:a. Pussissa kerrottiin mausta “hunajaa ja sitrusta“, sainkin näitä, mutta hieman laihanlaisesti, johtuneeko siitä jo että pavut ovat yli kuukauden vanhoja. Mielestäni aeropressillä sain kuitenkin aiemmin aika samanmakuisen tästä, ja Wotea on muillakin paahtimoilla varsin hyvänä kahvina, olisko sit Drop Coffeella tullut tähän vähän pliisumpi paahto. Ei, kyl se varmaan on ihan omassa himassa se syyllinen, eikä tää nyt pahaa ole, laiskan makuista vain (?).

Lauantaina tuli käytyä eräässä workshopissa Good Life Coffeessa, jossa Suomen Nordic Barista Grouppi vei osallistujia (meitä tais olla reilut kymmenen, en laskenut) TDS:n ihmeelliseen maailmaan. Eli tosi, tosi lyhyesti kerrottuna, on mittari ja “ohjelma” jolla voidaan sit kahvin ja veden määrään verraten katsoa, onko kahvi yli- vai aliuuttunutta. Mitä hyötyä? No sit tietää siitä mihin suuntaan lähteä korjaamaan, ettei tarvitse käyttää mahdottoman paljon energiaa siihen, koska suu ei ihan kaikkea pysty kertomaan aina kuitenkaan.

Jäätiin vielä sen jälkeen latte art throwdowneihin, jossa itsekkin tyypitin kokeilla piirtää maidolla, ja muuten meni alku ihan njoo-o, mut loppu sit kusi kaiken. Kuvioista tuli enemmän kissan näköinen kuin sydän tai tulppaani, siitä voi miettiä et miltä se on näyttänyt. Mut kivaa oli ja kiitokset mukana olijoille, tutuille ja vähemmän tutuille ;)

Nyt puuhaamaan taas elämää tärkeämpää, kun on yksin kerran kotona. Taidan pyörittää hetken helikoptereita ympäri kämppää, niin ja kaksmielisille tiedoksi, ne on kauko-ohjattavia koptereita, en ajatellut… ei siitä sen enempää.

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s