Mijas ja suklaatehdas

Posted: 29/11/2012 in Elämää, Kesä, kulttuuri, Matkailu, suklaa, Valokuvaus
Tags: , , , , ,

Maailman pienin suklaatehdas, ja ehkä yhdessä mahtavimmista paikoista jossa se vain voi olla.

Kylä sijaitsee Fuengirolasta noin puolen tunnin matkan päässä dösällä rinnettä ylös, kylä on säilyttänyt sellaista espanjalaisuutta jota oikeastaan haimme matkalta. Lisäksi oltiin kuultu siellä olevan huikeiden näköalojen lisäksi vielä maailman pienin suklaatehdas, kuulema käymisen arvoinen paikka. Joten mikäs siinä, matkaan siis.

Perillä ei kaduttanut ollenkaan et oltiin saavuttu, kuunneltiin ja katseltiin ensin Flamenco esitystä, mutta en tähän postaukseen liitä kuvia nyt ihan kaikesta, S tekee myöhemmin kylästä tarkemmin blogiinsa.

Ja muuta kuva kun tehtiin matkaa suklaapuotiin.

Aika paljon olis kuvaa kameroilla, mut muutama vaan tähän.
Sit oltiinkin jo perillä Mayan Monkey Mijas suklaa- tehdas/kaupassa, oltiin kuultu tästä eräältä britti info tyypiltä rannikolla, ja se kehui niin paljon, et olihan se tultava katsastamaan.ja tiskin takana itse tehdas

Sisällä puhuttiin tosi hyvää englantia, ja muutenkin palvelu oli tosi hyvää.
Saatiin maistella kaikkea sellaista, mitä ihmeteltiin et miltähän tääkin tuntuis suussa. Eli siis sai mukaansa sitä mistä tykkäs, eikä ollut mikään pakko ostaa, mut sit toisaalta, kun oli pörrällään niistä mauista niin olihan sitä jo valinnut vaik mitä.
Boonuksena  tuli vielä vähän ekstraa suklaamäärän päälle, ja pussi puhdasta kaakaovoita.
Enempiä selittelemättä lämään kuvia, sillä helpompi kuvalla näyttää kuin tavata sitä kankeasti.“Chai”…WTF? hyvää? Voi kyllä!Nämä siis sattuivat tarttumaan mukaan, ja vähän tuliaisiksikin. Tummat suklaat on jo tuhottu, ja harmittaa etten hamstrannut enempää tuolta mukaan.

Loppukuvaksi vielä maisemakuva ja sit todistekuva et oon ollu paikalla ;)

palmu ja mandariinit

miks mä näytän aina ihan pöllöltä kuvissa? ja tää oli oikeesti hei paras… huoh.

Advertisements
Comments
 1. kape says:

  Moi luin sattumalta sun blogia. Ollaan menossa elokuussa benalmadenaan ja kiinnostais käydä kameran kanssa seikkailemassa tuolla mijaksen kyläsaä. Pääskö siellä mitwn hyvin tuolin kanssa liikkumaan? Oon itekki pyörätuolissa ja jos muut matkalaiset ei innostu nii luuletko että yksin olis mitään saumaa pärjätä tuolla? Pistä vaikka sähköpostii jos jaksat

  • Jussi78 says:

   Moi, kiva kuulla et reissu edessä. Benalmadena oli upea paikka käydä, tosin mäkinen, vedin kunnon pannut keuliessani juna-asemalta rantaan (kellotaulukin meni siinä).
   Mijakseen pääse ylös asti bussilla, mutta siellä tarvitsee joko tosi hyvää kuntoa tai avustusta näköalapaikoille päästäkseen. Vaikkei sinne ihan huipulle nyt menisikään, niin silti ehdottomasti käymisen arvoinen paikka.
   Kanttarit saattaa kanssa olla yllärikorkeita ja jalkakäytävät ahtaita.
   Jussi

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s