Espanja, part 2.

Posted: 27/11/2012 in Elämää, kahvi, kahvila, Kesä, kulttuuri, Matkailu, Valokuvaus
Tags: , , ,

Loppurapsaa reissulta.
Nopeasti kerrottuna, tai yritettynä, kun tuota juttua riittäisi vaikka kuinka.
Ensin story, sit joitain valikoituja kännykkäkuvia lopussa. Myöhemmin oma sivunsa kuville, kunhan jaksaa purkaa kameroilta ja hieman katsoa niitä tarkemmin.

Ti-Su:
Ti markkinoilla, pahkat tuolilla, Bio Park eläintarhassa.

Ke Mijaksen kylässä, bussireissua ja upeita maisemia.

To Marbella, HRC, Marbellasta omia reittejä “oikaisuineen” Puerto Banokseen, busseilla takas.

Pe Benalmadena , CableCarilla vuorelle pilveen, alas rantaan keulien, matkalla pahkat ja kellotaulu kiittää (sekä kyynärpää toistamiseen), junalla ja bussilla meni muuten matkat, mahtavia paikallisiakin tavattiin. Ihan tajuttoman ystävällistä kansaa, ei voi kun tykätä.

La Malaga, junalla, heppakruisailua ympäri avain paikkoja, shoppailua, väkeä oli ku pipoa, perheineen liikkeellä (siis ihan snaditkin mukana) joka jotenkin lämmitti mieltä ja pisti kunnolla kelailemaan kulttuurieroja.

Su “Selwa Marina”, delfiineistä kaikkea krokotiileihin, Torremolinokseen kelailu ja viimeiset silmäykset ympäristöön.

Koneessa ei tietenkään ollut tyynyjä eikä huopia, Finskin säästölinja.

Ma Himassa nukkumista, suihkua ja pakkasesta SqM:n SS espressoa josta hetimiten tuplaesso plus capu. Häsän Boliavialaista filtteriä sulamaan, alkaa kahviherkuttelut.

Costa Del Solissa pisti silmään, miten 9/10 kahvilan tapaisesta omistivat “kahvinkeittimenään” kahvilatason espressokeittimet. Kuitenkaan niillä ei maitopohjaisia juomia osattu valmistaa, ja musta kahvikin oli todellisuudessa americano, tai lungo. Höyrytyspillillä lämmitettiin maito, laittamalla kannu maitoa drip traylle ja pilli kannuun, sit hönkä päälle.
Kuitenkin mentiin maassa maan tavalla, ja kahvi juotiin, joskus oli herkumpaa joskus serkumpaa.

Reissussa tuli vedettyä pari kertaa katolleen, toisella kerralla kellotaulu niisti asfalttia niin et uusiks menee. Kyynärpää kans (aina sama vasen) on laastareilla merkittynä, mut olis jo ihme ellei jotain sattuis ja tapahtuis, oli menoakin.
Onneks olin perheeni kanssa ja oli tekemistä, niin eräänlaiset “murheet” eivät jaksaneet kiinnostaa ja ovat unohdettuina ja kuopattuina syvimpään.

Loppujen lopuksi, itselleni paikoista jäi mielikuvat, et Malagaan ja Marbellaan lähtisi vielä uudelleen, Mijakseen piipahtamaan. Fuengirolasta aina Torremolinokseen asti on jo nähtyinä, sit mikä näissä oikein tökki, oli tuo liika suomalaisuus. Jota saa täällä tilaamattakin, ei sen vuoksi tarvitse matkustamaan lähteä.Calamorro Mountain, the highest spot in Benalmadena, close to 800 meters

Marbella

aamupalalla

Kuvaa Mijaksen maisemapaikalta

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s