Espanja, part 1

Posted: 20/11/2012 in Auto, cappuccino, Elämää, kahvi, kahvila, kulttuuri, Matkailu, talvi
Tags: , , , ,

Perjantai aamuyöstä taksikuski sai kyyditä meijät Terminaali 2:seen. Määränpää Malaga, josta sit tukikohtaan Fuengirolan rannalle.

Lentokoneesta on pilvien tsiigailu siistiä, mut auringonlaskut ja nousut on vielä siistimpää.

Persti meni kevyesti, hotellilla päikkärit, pyörimistä, ja illalla mutsin/mummon luona herkkuillallisella (jeh, mutsi asuu täällä).

Palmut on niin cool! Niitä sais kasvaa Suomessakin, vaikka talvella.

Lauantaina tuli vettä kuin espajalaista aisaa. Joten löysimne itsemme shoppailemasta, ei niin kovin pienessä (lue. isossa) ostarissa. Kaikki osti vähän jotain, tarpeellista ja vähemmän tarpeellista. Itse hankin radio-ohjattavan helikopterin ja pikkuauton, pojan mieliks tietenkin, krhm.

Hotellihuoneessa illalla ympäri lentelyä, niin ja kuvassa kopteri.

Sunnuntaina viereisessä benalmadenan kylässä Sealifessä, koska vielä aamusta satoi. L diggaa eläimistä ja kaloista kaikissa muodoissa, joten tuntui ihan järkevältä vedolta.
Tultiin junalla takaisin, se oli hyvä idea, sitä miettiessä. Mut jos kukaan meistä olis tiennyt, et kuinka me tehtiin asemalle matkaa harhaillessa, olis voinu miettiä uudelleen.

Lorisee

Eilen nautittiin auringosta ja mietittiin auton vuokrausta. Käytiin kyselemässä kohteita, joihin tehdä iskuja. Tutkittiin Fuengirolaa tarkemmin, ja otettiin ihan chillisti.

Pikkukadut ovat illalla hyvin eloisia, tähänkin kuvaan ehti joku setämies

Kumman kaa?

Tänään BioParkin eläintarhaa ja markkinoita koko päivä. Nyt aika .zip:pi. Oli taas aurinkoinen päivä, ja kun kelas stadin keliä, niin se pieni varjon viileäkin tuntui hyvälle.
Mutmut, ei oo autosta kuulunut positiivisia, ja vähän enteitä olis tulevista sateista, joten ei pidä hehkuttaa vielä liikaa.

Tähän mennessä ollaan aamuisin käyty hörppimässä kahvit yhdessä rantamestassa, kahvi on ihan juomakelpoista, saavat kuulema joltain paikalliselta paahtimolta omat satsinsa, et tuoreus ainakin on kohdillaan.
Miinuksena on vähän sekavat espressopohjaiset juomat, aika bingoa on mitä saa tilatessaan, fiksu pysyykin suodatinkahvissa.
Pyysin cappuccinoa, myyjä kysyi et haluanko siihen kermavaahtoa (?). En halunnut, joten sain lingoa muistuttavan juoman kupin pohjalla jonka päälle kaadettiin aivan polttavan kuumaa maitoa.

Tämän tilasin “Coffee, black”:nä, ihan jees kupilinen

Mut tältä erää tää olis tässä, on raivostuttavan hankalaa kirjoittaa luurilla ja pienennellä kuvia, sit hajoamispisteessä olevalla läppärillä vielä vilkaista lopputulosta.
No Suomessa loppurapsaa.

Nyt mä yritän unohtaa Feliz Navidad biisin, jonka kuulin markkinoilla ja aina sen unohtaessa S hyräilee sitä, sit taas alkaa päässä tuo di-dii-di-di-di di-dii-da-di-da…

Ukkeli ottaa tyylillä arskaa

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s