Prick-testit ja viimeiset kesän helmet

Posted: 10/11/2012 in Elämää, Espresso, kahvi, Kesä
Tags: , , , , ,

Iho- ja Allergiasairaalassa Prick-testit olis olleet 13:00 ja lekuri sit 13:30. Mut tyylikkään muodollisesti hieman myöhästyneenä sain astella suoraan tohtorin luokse, josta sitten testeihin.

Atoopikkona me tohtorin kanssa mietiskeltiin uusia hoitoja, ja toki innostuin kun mainittiin ilmastohoitomuodosta (eli mennään jonkun muun rahoittamana jonnekkin lämpimään välimeren maahan joksikin aikaa, tämä jäi vielä hieman auki).
Päädyttiin vaihteeks kokeilemaan eri rasvoja, mut tällä kertaa myös jtn suun kautta napsittavia nappejakin kuuluisi mukaan. Nappien kanssa pitäisi seurailla ja kirjata ylös päivittäisin verenpainetta. Äh, ei tule kuitenkaan muistettua enää viikon jälkeen laiteltua ylös numeroita.

Sit olikin aika mennä kerros alaspäin testeihin, ei kuulema jonoja joten suoraan sisään.
Mä muistan et mulle pentuna ollaan tehty hieman laajempikin tälläinen, ja silloin tehtiin vaan pisteitä kuulakärkikynällä käsivarsiin. Nyt oli numeroitua teippiä oikein, kyllä tää lääketiede vaan jaksaa aina yllättää edistymisellään. Otettiin ihan basic sarja, josta myöhemmin testin ottanut hoitaja oikein onnitteli mua, olin kuulema vetänyt pohjat päivälle (sitä se “ei herra jee”-ilme tarkoitti kun iskin käden pöytään).


Tän jälkeen kun vielä paistoi aurinko, sai S ihan päällikkö idean, Cafe Regatta!

Sinne siis juomaan kahvia, ja grillaamaan notskille maggaraa. Kyllä, vielä on kesää jäljellä.


Ei tullut SqM:n SweetShopista 25.10 tilaamani espressopussi vielä eilenkään postista, grr. Joten nyt raavitaan pussien pohjia jotta saatais sumpit aikaiseksi.
Tuo pussi jonka tilasin, oli vielä limited edition, jota ei muuten enää edes saa, ei ole muutamiin päiviin saanut, sitä ollaan jo muutettu.
Se vasta herätteleekin mielenkiitoa ja lisää odotuksen tuskaa.

Eilen lähti Suomen Nordic Barista jengi Keniaan, hyvää reissua jätkille! En oo yhtään kateellinen, en, ja jos olisin niin en myöntäisi.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s