Hard Rock Cafe Helsinki

Posted: 28/10/2012 in Elämää

Gene Simmonsin saappaat, M.Jacksonin maski Thrilleristä, Elton Johnin takki, Van Halenin kitara, Dylanin huuliharppu, mm. nämä voi bongata Helsingin HRC:stä.

Paikka on ollut nyt pari viikkoa auki, joten olikin jo aika käydä tuolla.
Rock Shopista ns. pakolliset paita ja nalle, ollaan jonkin aikaa S:n kanssa keräilty noita nalleja ja paita oli niin siisti, että se vain tarttui mukaan.

Sit toiseen kerrokseen syömään. Pikkuäijän nukkuessa oli vaihteeks kiva syödä sillein “antaumuksella”. Otettiin molemmat burgerit, en saa enää päähäni mikä se omani oli, mut kuten paikalle uskolliseen tapaan, olivat nuo aivan levottoman kokoiset.

Melkein 300g lihaa

Tuntui vielä kotiin ajaessakin, et suorittais jotain urheilusuoritusta.

Paikasta jäi loppupeleissä vähän positiivisen ja negatiivisen välillä häilyvä kuva. Hieno paikka, ei siinä mitään, mutta… kun sitä vertaa muiden kaupunkien Hard Rock Cafe:isiin, niin auttamattomasti jää jalkoihin.

Tai sitten odotukset olivat vain liian korkealla, ja tänään oli paikka aivan liian täynnä.

jengiä syömässä

Lisää kuvia mm. Radio Rockin sivuilla, olivat päässeet aikaisemmin käymään paikalla tutustumassa. Sekä hieman listaa tavaroista.

Kaikkia kivoja pikkujuttuja löytyi paikan päältä kuitenkin, kuten vessojen ovissa olevat normi miehet/naiset/invat-merkit oli tyylikkäitä.

Bon Jovin Livin’ on a Prayer:stä nuo sanat… Ukkojen vessassa oli teksti “Money for nothing and chicks for free”, muijilla “Girls just wanna have fun”

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s