Onnistumisia epäonnistumisten perään

Posted: 18/10/2012 in cappuccino, Elämää, Elektra, lapsi, woodneck
Tags: , , , ,

Noni, viimeinkin sain kerran repertuaarin läpi niin ettei tarvinnut lyödä päätä seinään.
Eli kun olen nyt muutaman päivän suunnitellut Brewers Cupin kolmen kupin ajoittamista ja muuta, niin ettei menis ihan pöydän alle sit itse skaboissa. Kisojen säännöt oli ainakin viime vuonna jotakuta näin.

S ja L oli uimassa ja jäin kotiin jälleen tahkomaan yhtä paperille piirreltyä ja laskettua versiota. Homman kun pitäisi olla selkeä, mutta aina ilmestyy jokin pikkuinen tekijä, joka muuttaa koko setin ihan palasiksi. Joko vedet on väärässä kannussa tai se on väärän lämpöistä. Tee siinä sitten identtisiä kuppeja… No kohta tulee taas uus muuttuja kun saadaan tuo aiemmin mainitsemani vedenkeitin a la verkkokauppakommari.

Mut, viidennellä kerralla tänään kun jo turhautuneena heitin setin, meni se just eikä melkein sekunnilleen nappiin. Kupin maku oli kans sitä mitä olin hakenut, vaikka, ehkä pientä viilausta lämmöissä vielä on, mutta se on enää pientä.

Suunnittelua

Huomasin jotenkin uupuneeni tuosta, ihan normi aivojumpasta ja saman tahkomisesta jopa niin, et vetäisin hetkeä myöhemmin puolen tunnin iltapäikkärit (nii, musta on tosiaan tullu jo vanha).

Eilen S kuuras hienosti ja ystävällisesti rakastavan puolison roolissaan mun kahvipisteen, samalla kun mä pidin L:llää pois paikalta auttamasta. Kyl nyt taas on tilaa ja kiiltää!
Tässä tosin oli alunperin pieni kohtaus, kun olin itselleni väsännyt Cappuccinon ja sit putsailin keitintä. Laitoin kupin pöydän nurkalle ja puuhastelin siin omiani välillä hörppien, oikein pitkittäen juomista pienillä huikilla. Sain pikkumiehen syliin ja kun käsi seuraavan kerran meni kohti kuppia, oli kuin hidastetusta leffasta seurata sitä, miten kuppi ottaa kaaren lennättäen kirjaimellisesti kahvit kaikkialle.
Se on se fiilis, kun ennen kupin laskeutumista tiedät tuhojen jäljet ja tyytyväisen puolison arvostavan siivousta pakkasen takaa yms.

No nyt on uusi järjestys, ja puhdasta.

Myllyn yläpuolella on woodneck, jos joku sitä ihmetteli

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s