Nettishoppailua pienesti

Posted: 16/10/2012 in Elämää, kahvi
Tags: , , ,

Nettishoppausta jälleen harrastettu.
Yleensä laitan verkkokaupan mainoksenkin suoraan lehtikeräyslaatikkoon, jollen ole miettimässä jotain sieltä ostettavaa, ettei tulis heräteostoksia.

Nyt tosin siinä kävi niin, et siinä käden viskaisu liikkeessä kohti koria, tulin bonganneeksi vedenkeittimen. Sellaisen jota olin hieman kytistellyt, ja hinta oli halpa (29,90e). Joten VK:n sivuille ja tätä tutkimaan, sitten tilaukseen.

Eikä aikaakaan, kun kameran usb-kaapeli alkoi jälleen kikkailla. Oli tehnyt sitä aiemminkin jo, mutta pystyi sen kanssa elämään, mut ei rikkinäisen kanssa jaksa.
Kevyet googlettelut, ja ennen kuin huomasinkaan, olin jo laittamassa nettitunnareita ja tilaamassa kyseistä kaapelia. Hinta oli mielenkiintoinen, sama roikanpätkä saattoi olla 9,90e-30,90e välillä.

Tottahan samalla odottelen dealexteremestä paria vaakaa ja lämpömittaria, sieltä kun tulee tehtyä kaikkea mitä ei tiennyt ollenkaan tarvitsevansa. Isona plussanaa on, et postikuluista ei tarvitse huolehtia, ja kama on halpaa, vaikka lähetykset tulevat milloin mitenkin perille (ihan 1½vko – 2kk).

Tämä oli ihan pikainen päivityspostaus.
Sen verran vielä loppuun, et oon aavistuksen innoissani kun sain viimein maukkaan kupin, jolla ajattelin sit kisatakkin.
Enää loppu on sitä hiomista… “vaan”!

Comments
  1. Minulla on ollut vuoden verran samanlainen vedenkeitin käytössä teehommissa, ja dripperissä sekä aeropressailussa. Hyvin on toiminut ja veden lämpökin täsmää säätöön. Tilasin omani muistaakseni verkkokauppa-comista, ja maksoin “hieman” enemmän. Mutta hyvä valinta

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s