Sleepless in Hki, muisteluita ja ajatuksia

Posted: 10/10/2012 in aeropress, Auto, cappuccino, Espresso, kahvi, kahvila, kulttuuri, Matkailu, Musiikkia, Syksy, Valokuvaus
Tags: , , , , , ,

(Klo 6:00)
Np: DMX – Dogs out

Nukkumisen ja siihen liittyvien ongelmien sanotaan olevan omasta polttimosta kiinni… Nukkumaan yhdeltä ja ennen viittä, bujakaa, hereillä.

Mitä muutakaan kuin hetki pyörimistä, sit kuulokkeet korville, ettei ajatus ala liikoja lentää.

Ehdin jo twitteriin avautumaan ” Hard to get over it. World is SICK! 14y young girl wants to go school, got headshot instead… WTF! Here I’m lying on my bed, helplessly”.

Tänään ne päivät taas alkaa, nimittäin hullut päivät. Ainoa mitä kuvastosta osui silmään kiinnostavaa, oli lennot NY ja bäk 499e.
Viimeks kun tuolla olin (siis Nykissä, ei hulluilla), meni paljolti neliapilabaarien puolelle, mut oli meillä kaverin kanssa hauskaakin, tarinoitakin vaikka kuinka, blogiin sopimattomia, kuinkas muuten :)

lentoja

Mut päivän alustava suunnitelma menis Kaffalla, potkien itseäni eteenpäin kisojen suunnittelussa. Samalla kun S ja L kävis Stockalla.
Sillä mitä enemmän mietin, sitä enemmän huomaan epäkohtia suunnitelmassani.

Eilen tahkoin ikääntyneestä La Divinasta AP:llä kupin, maistui pahville, en juonut kuppia edes loppuun. Sit espresso Kebel Kercha Gujista, niin alkoi taas homma toimimaan, joten tein siitä vielä cappuccinonkin.
Illemmalla kun vilkuilin papupusseja, niin tein vielä yhden capun kapsokisiosta, oikeastaan treenatakseni latte arttia, ja jokin epämääräinen sydän sieltä tuli. Ei kuitenkaan kameraa kestävä.

Viime aikoina on tullut luettua porukan käyttämistä maidoista vaahdottamisessa. On vaik kuinka pyytöntä ja Hiljaa yms. itse kokeilin joskus paria, ja siihen jäi.
Oikeasti, jos haluaa hyvän makuisen, niin perinteikäs punainen maito, tai kuten itse käytän, kahvimaito. Minähän siis teen oikein, eh.

Np: Vanilla Ninja – Though enough
Kaikkea sitä on luurille sattunut.

Biisiä tuli kuunneltua yli kymmenen vuotta sitten Saksassa Stralssundissa, kun oltiin viiden jätkän gängillä opiskelemassa “Low temperature hydrogen fuel cells”kurssia. KyAMK:n autolla oltiin liikenteessä, sillä reissulla tuli kyl opittua vetyteknologiasta, mut yhtä lailla nostamaan maljaa.

Aika kultaa ja multaa muistot.

Loppuun pari vanhempaa kuvaa…

Jonkun ne puutkin on pidettävä pystyssä

Meniskö tänään spåralla vai autolla… kelata en jaksa, näpit jäätyy.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s