Liittymiä sekä kuumat juomat

Posted: 25/09/2012 in cappuccino, Elektra, Espresso, kahvi, TV
Tags: , , , , , , , , ,

Welho 10 ja kanavapaketti S.
Sillä ollaan menty pari vuotta, tänään kilahti ja kolahti. Pitää vaihtaa, pitää, pakko!

Niimpä sit jo jokin aika takaperin asiaa ihan muuten vain selvitellessäni, tajusin haluavani tuon “etäjutun”. Onhan sellainen ollut Welhollakin, mut luopuivat siitä n.viisi vuotta sitten, kiitos tästä (eli FU).
Tarkoittaa että voin puhelimella laittaa etänä töllöstä nauhoitukseen ohjelmia/leffoja vaikka, no esim. mökiltä. Ja muita ihan kivoja juttuja, joita ei ennen ollut.
Yks iso oikein “epic fail” meijän kanavapaketissa on Urho TV, voi elämä et on maksettu turhasta. Surinalla kun näytetän kaikki matsit, mut otinpa kuitenkin vaihtoehdon B, eli maksan niistä matseista joita haluan nähdä (2e), enkä koko kauden kaikki matsit (99e).

Niin, matsi joka näytetään Urholta, ja matsit joita voi sit surinan kanssa kytätä

Tuli jonoteltua siis ihan mukavasti Soneran, DNA:n ja taas Soneran liikkeissä. Onneks oli puhelin millä leikkiä, ja kuunnella mitä ongelmia muilta oli. Siinä kuunnellessa aspaa, totesin olevani täysin kelpo toimimaan siellä tiskin takana, sen verran simppeleitä vastauksia jaeltiin, ja aika helposti ohjattiin luuriongelmaiset joko muualle tai näiden luurit otettiin huoltoon lähetettäväksi.
Itseäni palvellut kaveri otti tosin mukavan asenteen, tajusi ettei niitä turhimpia kannata jaaritella eikä tyrkyttää mitään shaibaa. Molemmat manailtiin valokuidun kummia reittivalintoja, sekä sitä miksei taloyhtiö suostu sitä haluamaan.

Denan jonossa oli aikaa pörrätä käytävällä, reippaasti

Täällä ei onneks tarvinnut jonotella toisella kertaa niin kauaa…

Sit kauppaan metsästämään evästä. Sieltä löytyi mukavasti Clipperin pari teetä, joita oltiin nähty aiemmin muualla, muttei sieltä silloin skotteina viittitty ostaa (puolet kalliimpaa).
Odotan et tulee teehetki, sillä sen pitäisi olla sellainen stressitön hetkonen (ei yliaktiivista poikaa jaloissa).

Kofeiinittomat hyväksi ainakin aiemmin todetut Clipperit, sekä S:n valinta LOL :)

Kotona aamulla yritin etsiä kapsokisio espressolle sitä samaa tajunnanräjäyttäjää, jota sain Kaffalla maiskutella.
Pari kuppia ehdin kokeilla, ei kumpikaan oikein säväyttänyt, ei huonoa, mutta kun tiedän että sen saisi maistumaan paremmaltakin.
Illalla uusi esso, nyt jo parempi, mutta hieman kaipaisin enemmän hapokkuutta.
Sitten ajattelin väsätä cappuccinon, ihan hyvän näköinen essoshotti oli siellä kupissa kun aloin vaahdottamisen. Vähän yski pillin liitokset (olin joutunut aiemmin purkamaan tuon, kun putsasin sen), ja se tuntui vaahdottamisessa kun sai pelata paineiden kanssa. Vaahto kuitenkin onnistui niin että tuli oikein maukas kupillinen, mutta kaunis ei taaskaan kaato ollut, sydäntä meinasin, ja sykkyrän näköisen töherön sain hienosti aikaiseksi.

Tässä jos joku miettii tuota creman määrää, niin se on ihan ominaisuus Elektralla tehdä hieman ohuempi kerros sitä, vaikka papu olisi tuoretta.

Cappuccinoni mun, ei välillä tiedä iteäkkö vaikko nauraa…

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s