Pieniä Suuria asioita

Posted: 10/09/2012 in aeropress, Auto, Big Brother, Elämää, kahvi, Matkailu

Tiedättehän sen fiiliksen, kun saa kiksit jostain jutusta, joku vaikka shoppaamisesta toinen autonsa pesemisestä.

Nyt on ollut aika lailla näitä, mut vain muutaman luettelen, pitäähän sitä jonkinlainen yksityisyys olla (vai?). Jos äsken mietit et, “no ehkä”, tai “no ei”, niin onhan aina salkkarit ja BB ;)

Joo, eli ensinnäkin. Oon jatkanut taas puuhailemaan Aeropress reseptejä Kaffalle, ihan törkeen siisti juttu. Saa tehdä sitä mistä tykkää, ja vielä laatukahveille. Meinaan, nyt on kovia kahveja hyllyillä, vinkkinä Hunapu ja Tekangu, vähän vanhempaa Gujia unohtamatta.

Tekangu

Sama kahvi Aeropressissä, resepti nro.? testissä…

Mut vielä yhdet kovat sävärit sain, kun viimein saatiin hommattua uus bilika. Pasuuna vielä takaa tehot, ennen kuin sen joku vie kotiinsa, annetaan vain hyvään kotiin. Nyt posotellaan sit elämäni ekalla farkulla, Peugeot 308 SW premium VTi business, oikein toimiva ja nätti, pieniä lisäzydeemejä tuomassa iloa elämään (panoraamakatto). Mut samaan aikaan haikeeta luopua mustasta paholaisesta :/
Autoa en ole ehtinyt kummemmin kuvaamaan, joten netistä tänkin kattokuvan napsaisin.

S Kuskina Kotkan reissulla

seiskatie

Kakkoskeittimen virkaa hyvin toimittanut Gaggia lähti tänään postissa kohti Oulua, uudelle omistajalleen, krupsin mylly vielä beesissä. Huoh, veihän se tilaa, eikä tullut viime aikoina juuri käyttöä. Mut mitäs nyt sit, kun haluan vähän isomman shotin, tai vaihtelua?

Niin ja BB lähti käyntiin taas! Orjallisesti tulee seurattua, mut vielä ei ole tullut suosikkeja eikä inhokkeja. Jokseenkin mukava katsoa, kun koosteen jälkeen tuntee itsensä aina asteen fiksummaksi. Eikä jää BB:hen.
Kaukalossa on jo rytissyt EHT:n tahtiin, ja kohta SM-liigaa! Johon lisäsuolana kavereiden kanssa kimppa liigapörssissä. Viime vuonna kakkosjakso pilas voiton ja jouduin nöyrtymään kakkos ja kolmossijoille, mut tänä vuonna… Ei armoa!

Tänä vuonna taas pelaajien seuranta käynnistyy, ei muuten, mut kun on liigapörssin kimppa käynnissä niin pitää olla mukana kuka on kuumana :)

Nyt istahtamaan illan lopuksi hetkeksi tuoliin, ja jääkaapista yks Spitfire, on pullo muuten muuttanut aavistuksen ulkonäköä maku sama kuitennii.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s