Suuret odotukset: Death Wish Coffee

Posted: 21/08/2012 in Auto, Elämää, kahvi
Tags: , , , ,

Death Wish Coffee on alkanut lähettää kahviaan ympäri maailmaa, jei!
Vaikka tilasinkin jo kauan sitten sieltä ennen virallista ilmoitusta pari pussia, eli jotakuinkin kilon verran.
Tämä liittyy vahvasti postaukseeni “vahvaa kahvia“, jossa pähkäilin miten saada kahviin potkua lisää (eli kofeiinia lisättyä).

Lyhyesti:

Death Wish Coffee on sivujensa mukaan maailman vaarallisinta kahvia!
200% enemmän kofeiinia!

Luulisi tuosta irtoavan pienet unihiekat aamuhorkasta, kone käyntiin isolla akulla.
MUTTA, kun en ole testannut, lukenut vain näitä “palautteita” ja kommentteja, joissa kehutaan tavaraa. Niin en osaa muodostaa mielipidettä.

Introducing: THE DEATH WISH COFFEE COMPANY!!!
The responsible coffee company with an irresponsible product. Try at your own RISK!

“Not your typical coffee bean:
Disclaimer: This is not your regular morning coffee. This is not your store bought coffee. You will not find this coffee at your local diner or at your sissy Starbucks. Death Wish Coffee is the most highly caffeinated premium dark roast organic coffee in the world. This is Extreme Coffee, not for the weak. Consider yourself Warned.”

Sissy Starbucks :)

Olisin voinut helposti kuvitella, että papu on puhdasta robustaa (sitä “ei Arabicaa”, katso linkistä). Kun sitten sieltä täältä lukee, että papu on saanut kofeiininsa jotenkin paahtovaiheessa??? En pysty käsittämään, eivätkä tietenkään DWC:n kaverit paljasta salaisuuttaan. Papu olisi kuitenkin premium-dark roasted, joten kyllä siitä voisi olla mauksikin. Jota muuten jossain ollaan jopa ihan kehuttu silkkiseksi yms.

Niin odotan testiin tätä, sillä välin vielä pohjia edellisistä SquareMilen pusseista, sekä Johan&Nyströmin Costa Rica Don José Dark Honey:tä pussi, joka oli odotusten mukaisesti makean mukava filtterikahvi (tosin olen sitä lähinnä Cleverillä ja Hariolla vain vähän kokeillut, enempi mennyt mokkamasteriin). Hyvää, makeaa kahvia, ei liian tuhtia… mutta se jokin puuttuu, jotta innostuisin tästä, ehkä ei ole nyt vain sellainen pössis et uppoaa tämä.

Tänään päivän autokauppoja kiertäneenä, ja loppujen lopuksi todennut, että kannattaa myydä se bilika nettiauton kautta ite eikä antaa vaihdossa. Sen verran tuli istuttua kaupoissa, kuuntelemassa kehuja omasta autosta ja heidän autoistaan, kunnes puhuttiin summista. Olisi välillä tehnyt mieli laskuttaa siitä turhasta ajasta, jonka tuhlasin siinä kuunnellen niitä juttuja, jos vaihtosumma on kerran mitätön. No nettiautoon, sieltä oikea summa, ja sit uudestaan mietintämyssy päähän.

Kerran ei ole kertynyt päivän ajalta kuvia, niin pistän vaihtelun vuoksi jälleen Cyanide&Happiness stripin loppuun.

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s