Aamu alkaa A:lla, niin jotkut näsäviisaat sanovat.

Tänä aamuna se alkoi tosiaan sillä, Atooppisen ihon ärsytyksenä + Allergisilla silmillä.
No siinä hetki hytkyttyä oli aika kilauttaa Iho- ja Allergia Sairaalaan, ei ollenkaan tuntematon paikka. Siellä vastasi aika kuivan oloinen, hommaansa leipääntynyt ikäneito. Sovittiin et hän sitten soittaa takaisin päin kun saa selvitettyä vapaita aikoja, myös TK-lähetteellä pääsis suoraan.
Seuraavaksi numero siis omalle tk-asemalle, sieltä saikin ajan, parin tunnin päähän, loistavaa. Sit soi oma puhelin, oli joku muu kuin ikäneito, mut sama paikka, aika olis puolentoista tunnin päästä. Mikäs siinä, olin tosin vielä boksereissani ilman aamupalaa. Mut ehdittiin paikalle, koko porukka.

Viimeksi kun IAS:ssa asioitiin, tutkittiin epikutaanilätkillä mahd.allergioita mm. kelausvanteen kumille.

Siellä sit rasvattiin ja annettiin ohjeita uusien rasvojen käytön kanssa yms. reseptejä tuli aika läjä.
Mut nyt muutaman tunnin päästä siitä, niin kuin siellä sanottiin “alkuun saattaa hieman kirvelyä tuntua”, niin tuntuu vieläkin. Eli olettaisin tämän tarkoittavan paranemista, ns. tulehtuneen ihon hoidon tehoamista.

Uus kontrolli nyt 3kk:n päästä, jolloin katsotaan sit myös Prick-testit ajantasalle, pentuna viimeksi testattu (siis allergiat heinille ja muille kukkiville jne.).

Sellainen aamu. Oli täällä majakin pystyssä mut siitä S:n blogissa myöhemmin.

Eilen innostuin pitkästä aikaa kotona kokeilemaan cappuccinon laittoa, sillä papuja on enää nimeksi, ja eniten kuitenkin espressopapua, Brasilian Yellow Bourbonia / Johan&Nyströmin paahtamana. Tuttu papunen, sopii loistavasti capuihin, itse espressona join sitä harrastukseni alkuaikoina. Aika helppo, anteeksiantava, sillä tavoin, ettei tarvitse olla grammalleen yms. viritettynä jotta siitä tulisi kelpo shotti. Suosittelenkin juuri espressojen pariin hurahtaneille tätä, yhtenä vaihtoehtona siis.
Tuli ihan mielettömän hyvä kuppi, tai sit se vaan tuntui siltä kun ei ole aikoihin juonut.

Yellow bourbon berries

Toinen “pitäkstä aikaa” tuli vastaan jo pari päivää sitten kun siivoilin yhtä laatikkoani, löysin vanhan iPhoneni.
Vanhahan tuo on, kun on niitä ensimmäisiä. 1st generation mallia, en muista millä softalla oli alun perin, mut nyt oli v.1.1.4.


Eli päivitystä, luulin olevani kovinkin näppärä puhelimien kanssa, olenhan tuonkin aikoinaan räpeltänyt, noksun kommuun tehnyt omia kivoja teemoja ikoneista lähtien, Samsungin päivitellyt aina uusimpaan ja kokeillut itekkin kokkailla rommia.
Niin se kolahti nilkkaan, heti alkuun alkoi peukalo viettää kohti kämmentä. Sit monien, monien ohjeiden ja foorumien jälkeen sain kuin sainkin tuolle iTunesin ja 3.0 softan. Datat saivatkin mennä, sillä en ole ajatellut itselläni tuota säilyttää turhaan, ties koska se seuraavan kerran löytyy.
Loppujen lopuksi tarvittiin vain iClarifiedistä ohjeita noudattaen ja lopuksi redsn0wlla viimeistellen n. 20min, ja homma oli siinä. Mut muuten aikaa meni, noh, menihän sitä.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s