Poikettiin jälleen Ruotsiin visiitille, kun ovat matkat niin “halpoja”, pitäisi kyl sanoa ennemmin se lippu kuin matka.

Syötiin buffassa menomatkalla itsemme pöhnään, ja hyttiin varattiin vielä illan matsin ajaksi mässyä, mut ne jäi syömättä. Yhden tölkki viskikolan juoppona sipaisin kuitenkin siinä lomassa.

matsitölkki

Tällä kertaa ei lähdetty ihan keskustaan, vaan jäätiin hengaamaan Södermalmille. Joka osoittautui loistavaksi vaihtoehdoksi. Kun ei aiemmin olla ehditty sitä urkkimaan tarkemmin. Katsottiin kyl kartalta, et mistä mentäisiin, mut jo alkumatkasta oltiin ihan eri reiteillä.

Mut mitä, Södermalmihan oli ihan makee paikka, tykättiin molemmat, vaikka aurinko olis saanu paistaa enemmänkin.


ylämäessä parkissa asiaan kuuluvalla paikalla

Siinä kahvihammasta kolottaen, pysähdyttiin “Baristaan”. Aika kiva paikka, leffateatterin yhteydessä, mut aika isossa roolissa siellä. Kaikki oli oikeastaan mycket kivasti, mut sit se kahvi… näytti lupaavalta, ja barista osas puhua siitä ihan sujuvasti, mut ei se kovin herkkua ollut, ei sit niin pelkkänä essona kuin maitopohjaisissakaan. Kyseessä vielä talon oma blendi, harmi.


Siitä ei pitkälläkään, niin oli Drop Coffee, aikast hyvän kahvin maineen omistava paikka. Se mulla oli kiikarissa jo kotoa lähdettäessä, et sinne.


Otinkin siellä Summer Time Espresso:sta ristreton, enkä voi sanoa pettyneeni, vaikka olisin voinut sen jostain muusta pavustakin haluta. Parempi se oli kuin hyvä, ostin pussin toista papua mukaan.

Mentiin Östgötagatan päästä päähän, ja käytiin Katarinahissenillä kuvailemassa maisemia, oikein letkeä mesta (toki löydettiin sinne vahingossa).

Suomeen tultaessa poikettiin suoraan mummilaan, hakemaan kissaa hoidosta, käytiin vain hakemassa kaupasta aamupalaa matkalla. Vähän venähti, tuli otettua päikkärit yms.

zygämies

Tarttui reissusta mukaan myös pullo viskiäkin, niiden papujen seuraksi.

Vielä kovin tuntematon, mutta näyttävä pullo bokseineen, Glenfiddich Snow Phoenix.

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s