Sonisphere 2012 joitain kuvia

Posted: 06/06/2012 in Kesä, kulttuuri, Musiikkia, Valokuvaus
Tags: , , , ,

Sen verran oli chilli ilta, ettei tullut kovia himoja lähteä liian aikaisin tuonne tutisemaan tuuleen.
Joten Amorphista ja Metallicaa lähinnä lähdettiin kuuntelemaan.

PT:lle oli kyhätty oma korkeampi lavakin, joskin siinä oli se vika, että sinne jos halusi, niin piti mennä hyvisssä ajoin ja jäkittää siellä koko hela ilta. Ei napannut, vaikkakin Amorhis tuli sieltä kuunneltua, heikosti oli muut mukana -> joten ulos lavalta hakemaan sitä fiilistä.

Mentiin ihan nortsisti anniskelualuetta haeskelemaan, ja kappas, ei yhtään jonoa. Maksoin omasta Fosterssistani kiltisti 6e ja S otti Jaffan. Istuttiin pöytään, ja saatiin letkeetä juttuseuraa hetimiten. Oltiin siis Rock Royal alueella.
No siinä hetki istuttua, tuli sellainen, “ollaanko me nyt oikeessa paikassa” pössis. Ja eihän me nyt ihan oltu, tila oli joillekkin VIP:eille sun muille tyypeille, mut ei meiltä kukaan mitään kysellyt kun paukattiin sisään, eikä tullut tarvetta mennä sen koommin asiaan hakemaan selvennystäkään.
Kaikenlaista julkkista siellä pyöri. Satu Tuomistoa, M.Lemppilampea, J.Karalahtea yms. (siis enhän mä niitä osaa niin hyvin bongata kuin S, josta pitäis tehdä seiskaan ihan jo toimittaja).


Ai niin, siellä bajamajoissakin oli oikein peilit. Se jos joku on jo luksusta :)

Kuvaa tulee aikajärjestyksessä putkeen, ihan vapaavalintaisesti monien joukosta. Kuvat on napsittu pokkarilla, ja illemmalla tarkkuus hälvenee…

Viimeinen biisi “Seek and destoy”, olis omasta mielestäni saanut olla jokin muu, sillä kyseinen biisi ei nyt ole kovinta hottia meikälle. Siksi kait olinkin vähän huuli pyöreänä, kun se esitettiin vimoseksi.
Keikka oli muuten ihan JEES! Paitsi… mikä kumman välivideoshow siinä kävi pyörähtämässä, ihan outo, ei häirinnyt, mut aivan turhaa ajantappamista. Ja se jonotus (miltä onneks puolivahingossa itse vältyttiin), oli juttua IS:ssäkin oikein.

Mut harvemmin on tullut kuunneltua bändiä livenä, joten nyt voi siitäkin vetää rastin seinään.

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s