Kalkinpoistoa, jalkapallokikkailua ja pari olutta

Posted: 06/06/2012 in kahvi, Olut, Video
Tags: , , , , ,

Tuli kaupassa mieleen suodatinkeittimen kalkinpoisto, kun näin Cleandrops paketin hyllyssä.
En ees muista monta kuukautta sitä on taas vierähtänyt, joten paketti kyytiin ja kotona putsailemaan. Ei siitä sit loppujen lopuksi kauhean kauaa ollutkaan, kun vedestä vielä läpi näki, kuitenkin siellä oli ties mitä uiskentelevaa seassa.

Ensimmäinen putsauskerta ja pannu

Toisella kerralla tuli jo paljon parempaa jälkeä. Siis ensimmäisellä kerralla ajoin litran läpi, toisella melkein täydet ja viimeisellä täydet (viimeinen, koska oli jo aivan puhdasta).

Ihan vain muistutuksen kauniina sanasena, tehkää sille keittimelle se kalkinpoisto edes joskus, kahvin maku paranee ja sehän tässä on tärkeintä.

Elektralle pitäisi tehdä kanssa putsaus, mutta se on jo “vähän” monimutkaisempi juttu. Laite painaa hieman ja lisäksi pitäisi se jousi irroittaa, putsailla ja laittaa oikeaa “rasvaa” väliin (Molykote 111, jota on kyllä jo tuubi, mutten ole saanut vieläkään aikaiseksi), mitä vielä olen lukenut, niin sen jousen takaisin asentaminen on tuskan hikikarpaloiden takana. Kivaa siis luvassa.

Loppuun eiliseltä kännykällä napattua kolmen sepän patsaalta, laatu ei ole SGS II laatua, koska väänsin tuon .wmv formaattiin (331MB -> 26MB).

Sit tänään Alkosta nappasin pari tuttua ja pari uutta ystävää matkaan, nuo uudet eivät ole kovin uusia, mutta jotenkin aina sivuuttanut vain ne. Tällä kertaa päätin kokeilla, varsinkin kun Prykmestarin Luomupils valittiin jopa olutpas.infon viime kk:n olueksi.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s