On se kivaa kun on kesä, allergiatkin tykkää

Posted: 23/05/2012 in Auto, Elämää, Kesä
Tags: , , ,

Nyt pöllyää, ja jollei se ole pujo,paju tai koivu, niin vähintään katupöly sit.

Allergiggona, astmaatikkona, atoopikkona ja muina -mikkoina, tietää et joutuu hieman kitumaan siitä kesän ja auringonpaisteen saamisesta.
Aamulla silmät umpeen muurautuneina, on hieman orpo olo yrittää tiputtaa ripsien läpi niitä “auttavia” silmätippoja. Paita märkänä hakemaan paperia, et vois pyyhkiä märät posket, ni aukeaa nenästä joku hana. Joo hana, meinaan auetessaan sieltä tulee kuin vettä vaan, mut kyllä se sit taas itekseen sulkeutuukin (outo).
Atoopikot ja muut ihottumatyypit tuntee kans tämän kesän riemun, kun jo käsiin menee päivän aikana litra rasvaa, ni tuntuu ettei sitä ehdi muuta tehdäkkään kuin itseään “hoitaa”.

Vois mennä maalle katupölyltä piiloon, ei sit siitä tarvis valittaa. Mut siellä on pienet ystävämme, hyttyset. En edes aloita avautumaan niistä pikku paskiaisista, niiden ininästä ja muusta.

Ja kun nyt avaudutaan, ni sit tuli mieleen tossa meijän pihalla oleva puu, mikä nyt onkaan, joku lehtipuu, hieno kun on vehreydessään jne. Mutta, se vihaa autoja, ja onneks pasuunan parkkipaikka on kivasti sen alla.
Pese auto, seuraavana päivänä puu on ejakuloinut sen ikkunat ja pellit täyteen, hyvä jos auton omaa väriä enää erottaa. Mut pestävä on, kun kuumuus sit polttais maalipintaan ne mahlat (tai mitä lie onkaan), eikä kasalla siitepölyä kehtaa edes ajaa julkisilla paikoilla. Vois ajaa muualle parkkiin, mut ei oo ihan lähellä paikkoja. Enkä usko kaupungin herrojen tykkäävän, jos sen yöllä käy kaatamassa.

Vilkaisin muuten, et tänä aamuna oli mennyt 16000 views rikki blogissa.
Hyvä te ja minä :)

Loppukuvassa en halua loukata ketään teen litkijää, paitaa vain mainostan, löytyy Javaboi Industries kaupasta (ainakin aikoinaan).

Pic: Javaboi Industries

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s