Long Beach part 2. LA, Hollywood

Posted: 01/05/2012 in Auto, cappuccino, Elämää, Elokuvat, Espresso, kahvi, kahvila, Kesä, kulttuuri, lapsi, Latte, Matkailu
Tags: , , , , , ,

Laukkkua venaillessa, hilluttiin hotellilla, ja mikäs sen mukavampaa kuin altaaseen pulahtaminen.
Toki aurinko paistoi porotti kun oltiin menossa, mut ei sitä lystiä kestänyt kauaakaan, kuin se veti pilveen. Sit tulikin jo viileää. Eli joo, Kaliforniassakaan ei aina paista aurinko ja ole tajuttoman kuuma.

Leevi venyttelee ennen uimista

Altaalta huoneelle, joka on tuolla palmun takana

Illalla laukku tuli, eikä siitä kiitosta jaella hotellin mammalle, joka soitteli sen perään. Eikä lentokentän väelle, joka oli muka koko ajan asiaa hoitamassa. Itse sai soittaa, ja kappas, laukku oli just siellä toimistossa, ja saatiin matkaan saman tien. En aina tajua miten asiat voidaan lupailla hoitaa, sit jättää odottamaan, nyt kun oikein painosti ja painotti laukun tärkeyttä ni kah, tuli perille. Kuitenkin oli jo sen verran myöhä, et käytiin enään vain syömässä.

Seuraavana päivänä suunta kohti Hollywoodia, niin paljon kuullut juttua, nähnyt leffoissa ja muutenkin töllössä, et aivan pakko käydä. Ensin ajettiin Griffit Observatorylle ottamaan kuvaa kyltistä, ja kummastelemaan maisemia.
Ajelu täällä on ihan päätöntä, kaikilla tuntuu olevan naula päässä, ja sit kun lisänä on tuo “piti kääntyä” nagilaattori, tekee se ajamisesta aika tuskaisen mukavaa. Mut aina perille ollaan päästy, vaikka muutamia uukkareita saanutkin heittää ja kiertoreittejä.

Autosta napsittua, matkalta kyltille

Jälleen vuokralla Impala, kolmannen kerran. Huom. kyltti taustalla

Zoomilla kyltistä kuvaa, ilmankosteus hieman sumentaa kuvaa

Ja koko perhe poseeraamassa kyltin kanssa

Sitten kuuluisalle Walk Of Famelle, siis kadulle jossa on ne tähdet maassa.
Lisänä tuolla Hollywood Bulevardilla on kaikenlaista viheltäjää, niin turisteista paikallisiin, kuin myös skoijareihin ja kodittomiin. Kaikesta värikkäästä porukasta huolimatta sulauduttiin sekaan aika hyvin, naamioituneina turisteiksi.
Kuvailtiin tähtiä, mutten kaikkia viitsis millään laittaa tähän, kun niitä on jtn 2000 ja otettiin ihan vain muutamia kameralle (n.50-60).

walk of fame, oikella seisoo tietenkin roskiksen päällä spiderman, kuinkas muuten.

Hard Rock Cafe, tuli haettua matkamuistoja

Grauman's Chinese Theatre:n pihalla oli näitä kanssa monia, joista tähän valitsin Arskan laatan.

Joitain tähtiä valittuna ilman sen suurempaa tärkeysjärjestystä

Olin netistä katsastanut aiemmin kahvilan, josta saisi “hyvää” kahvia. Joka vielä olisi sopivasti kulmilla, eikä tarvitsisi enää tosiaan juoda starbucksien “juomia” ja joitain espressona myytävää tavaraa, joka ei makua ole koskaan tavannutkaan (tapahtunut niin useasti reissun aikana).
Nyt oli kuitenkin Tiago kahvilassa aika kova valikoima käyttämissään pavuissa, joten oli melkein pakko jo poiketa. Handsome roasters, Intelligentsia ja Ecco, näistä oli eilen myllyssä Handsomen Scout’s Honor, joka oli tosiaan hyvää, otinkin esson ja capun, myöhemmin vielä hain ristretton. Mukaan olisi tehnyt mieli ostaa joitain pusseja, mutta ei vielä, sillä pavut ehtivät ikääntyä muuten liikaa.

Sisältä kahvilasta, takaseinällä ja sivulla myytävänä myös tarvikkeita. Olisi saanut tilata myös V60:lla uutettuna kuppinsa.

S:n Latte

Cappuccino

Tänään suuntana Down Town, mennään sen jälkeen pyörähtämään Beverly Hills:ssä, jos aikaa vain riittää.

Täällä muuten oltiin heittämässä parkkiin, ihan tuossa Hollywood Blvd:n kupeeseen, kun siihen tuli parkkipirkko autolla rinnalle. Sano että alue on vain asukkaille eikä siihen saisi jättää. Sit kun vilautti EU invalätkää, niin heti sai luvan jättää parkkiin, kehoitti vain asettamaan lapun kojelaudalle hyvin näkyville.

Kysyin et saako ottaa kuvan, niin ukko otti vielä oikein asennon sitä varten, hauska tyyppi

Täällä olisi niin paljon tekemistä, ja meillä niin vähän aikaa, joten joutuu karsimaan isolla kädellä mahtavista kohteista isoja pois. Tarkoittaa, että voi tulla helposti uudelleen käymään, sit joskus myöhemmin.

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s