Seattle part 2. – Long Beach Part 1.

Posted: 29/04/2012 in Auto, Elämää, kulttuuri, lapsi, Olut, TV, Valokuvaus
Tags: , , ,

Viimeinen aamu Seattlessa, tottahan se aurinko paistoi ja lämmintä oli.
Space Needlet ja Monorailit edellispäivänä käytynä, saatiin vielä hieman enempi irti.

Ei muuta enää kuin suunta tankille, et saadaan vuokra-autoon löpöä. Ei toiminut kortit ei, eikä ollut aikaa enää metsästellä uusia asemia, joten painettiin suoraan kentälle.

Kentällä auton luovutus meni pienellä viiveellä, mutta päästiin ajoissa terminaalin turvatarkastuksista yms. aina portille ajoissa, tai no, siellä lastattiin jo porukkaa sisälle koneeseen.

Saatiin ihan ekalta riviltä paikat, ja viereen hieman sekava mummo. Mummo sekoili omiaan, puhui itsekseen ja flirttaili lentoemuille (urospuolisille).
Ärsytti kun alkoi jotain Leevin kiemurtelusta kitisemään, jos olisin ollut asteenkin huonommalla tuulella, niin olisin ladannut mummolle koko rahalla tämän häiritsevästä joikaamisesta ihan yleisesti.

Siinä istuskeltiin n.½h kun ensimmäisiä kuulutuksia tuli, “koneessa jotain pikku vikaa, pari minuuttia ja päästään jatkamaan”.
Oltiin asteen huuli pyöreänä, kun tunnin päästä ihmisiä valui stuerteilta pyytelemään vesipulloja ja pikkusuolaista, koska olivat niin nälissään ja suuta kuivasi, myös vessan ovi kävi tiuhaan. Aivan kuin oltaisiin jossain hädässä, vähän huvitti koko soppa.
Loppupeleissä parin tunnin päästä tuli viimeinen kuulutus, jossa pyydettiin matkustajia keräämään kamppeensa ja astumaan ulos koneesta, siihen portin tuntumaan, sillä korjauksia suoritettaisiin vielä hetki tjsp.

Jännä huomata miten täällä on tapana vähätellä asioita, kun jotain on pielessä, niin mitään tietämättä voidaan antaa tietoa siitä miten enään pari minuuttia. Tämä koettiin jo Seattlessa autoa vuokratessa, 3h kuultiin koko ajan “any minute now”. Ja jos joku ei kadulla osaa oikein opastaa, niin neuvoo yleensä korttelin eteenpäin ja sit vasempaan. Mielenkiintoista jopa.

Miten sitten lopulta kävikään?

Päästiin lähtemään 6h myöhässä, eri koneella, ja eri mamma vieruskaverina (isoin koskaan näkemäni vuori). Matka onneksi meni hyvin, vaikka laskeutuminen oli vähän niin ja näin.

Koneessa olis n. 40 TV-kanavaa mistä valita, sit leffat ja musiikit tietenkin erikseen. Kuinka ollakkaan, sieltä tuli just livenä LA Kings - STL Blues West Semifinals Game 1.

Perillä Long Beachillä sitten se mitä vähän pelättiinkin. Kaiken sen sekoilun jälkeen, ei meidän laukut eivätkä rattaat olleet tulleet.
Mutta kas, auton vuokraaminen sujui mutkitta, ja lupasivat toimittaa laukut heti aamusta hotellille, bueno.
Auto on yllättäen jälleen, mikäs muukan kuin sama Impala.

Koska meillä ei ollut laukkuja, ja tarvitsin meikinpoistoainetta ja muuta kivaa, niin ajeltiin tuohon viereen kauppaan. En voinut jälleen kuin ihmetellä sitä suuruuden määrää, markettikahvejakin oli laidasta laitaan, ja mylly tietenkin siellä seassa.

puhelimella otettu epätarkka kuva

Koska oli mukava t-paita keli, niin tarttui tuolta mukaan vielä sixi Leffe Blondea, josta mukavasti nytkin yksi puteli hikoilee koneen vieressä.

Mutta nyt goisimaan, jotta huomenna jaksaa aamulla aamupalalle.

Advertisements
Comments
 1. Anonymous says:

  Hei S, L ja Jussi (kahvikunkku), olemme jännityksellä miettineet ja hiukan yrittäneet seurata menestyksen tietänne siellä reisussa, kuvat ovat hienoja, ja kuten kommentoit, niin tärkeitä se kokemus. Nähään kotikonnuilla, terveiset täältä Suomen kamaralta, naapurin jaana, Raksulta ja muiltakin.

  • Jussi78 says:

   Kiitokset!
   Kiva kuulla, et mua seurataan ;)
   Juorutaan sitten kotona niitä reissun juttuja, joita ei blogiin viitsi kirjoitella (aivan kuin niitä olisi).

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s