Lähtö Portlandista tuntuikin viimeisenä päivänä siltä, ettei olisi ehtinyt tehdä mitään. Nyt kun ollaan täällä Seattlessa, niin tuli jo kaupungin kaukaa nähtyä pössis, ettei tästä ehdi kuin pintaa raapaista.

Alaska Airlines, tällä lennettiin tuo pikku pätkä

Laatu yhtiö, karut penkit

kaupunki lähestyy

ja perillä, enää etsimään täältä se hotelli

Onneksi me saatiin autoon parempi nagilaattori kuin viimeksi oli, löysi aavistuksen paremmin perille. Vaikka onhan tuokin jallittanut pari kertaa jo, pitäis ostaa kompassi ja laittaa se kojelaudalle.

turvallisesti perille, nääh...

Ensimmäinen ilta menikin sitten aika paljolti ihan pienellä pyörähdyksellä lähimaastossa, ja evästä hakemassa. Kiitos Aviksen autonvuokrauksen, kun auto yleensä on etukäteen varattuna odottamassa, niin me ollaan jotain poikkeuksia ja saatiin vuorostaan odottaa bilikaa 3 tuntia. Siitä on vaikeaa repiä lystiä booring odotustilassa, ja koko ajan (½h välein) tulee infoa et “just any minute now, sorry for this”. Ei lämmitänyt.

Tälläkin kerralla saatiin Chevy Impala LT, väri vain vaihtunut. Tässä aavistuksen parempi käsihallintalaite kuin aiemmassa.

Kuva ei kerro, mutta ollaan ruuhkassa, aivan tajuttoman jyrkissä mäissä. Kun kerran kääntyminen on koko ajan kiellettyä, niin sitten jonoillaan niin kauan et saa kääntyä. Onneksi ajaminen on kivaa.

Hengailtiin vailla päämäärää, ellei Hard Rock Cafe:ta lasketa. Ajauduttiin Hakaniemen hallin tapaiselle paikalle, nimeltä Farmes Market, mutta halliin verrattuna se oli tottakai Amerikan tyyliin isompi.

HRC Seattle

Farmers market

Siinä puljujen ohi kulkiessa, myyjät tarjoilivat maistiaisia eri hedelmistään. Puukolla palan leikkasivat milloin mistäkin, ja meille maistui, ostettiin kassillinen kaikenlaistaa huoneeseenkin.

Nähtiin kahdenlaisia kyttäautoja, niitä joita on leffoissa, ja sitten joita on kunnon action pätkissä “Hollywood”tyyliin.Seattlehan on tunnetusti Starbucksin kotikaupunki, sillä täältä se kaikki lähti, ja nyt niitä on ympäri maailmaa. Kuten mäkkejäkin, tosin Suomeen vasta lentokentälle tulossa (kaksikin kappaletta, jos oikein muistan).
Täällä se on jo älytöntä, miten voi oikeasti, siis ihan oikeasti olla joka nurkassa ja nurkan takana.
Ja miten se kannattaa, kun eihän niitä kahveja kukaan voi juoda niin paljoa… mene ja tiedä (outo sanonta, mutta käytin kuitenkin).

Starbucks, yksi niistä tsiljoonista

Illalla kun oltiin käyty hotellilla, niin jäi aikaa tehdä jotain. Päädyttiin päättömälle iltakruisingille, ajettiin niin ylös kuin voi, ja sit parit rampit. Kuvia olis otettu enempi ja paremmin, mutta sade alkoi pimeän tultua, ja se haittasi paparazzaamista.

iltamaisemaa

iltakruisingit

Loppuun vielä kuva. Pakko, kun meijän pojasta tulee ihan varmasti isona joku gangsta, vääntää ihan itse lipansa vinoon :)

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s