Espressoa autossa, siementä itämässä

Posted: 05/04/2012 in aeropress, cappuccino, Elektra, Espresso, kahvi, kahvila, Matkailu, Video
Tags: , , , , , ,

Handpresso auto tilattu, lisäksi Crema:sta podeja sekä verkkokaupasta verkkovirta->12V sytkäri adapteri.
Olisin niin halunnut tuon jo ennen pääsiäistä postista, mutta joutuu kärsimään, pääsiäishengen mukaisesti siis. Sen siitä saa kun aikailee tilauksen kanssa, tuota tuli viikko kuolattua ennen kuin rohkaistui.

Siis ai mikä tuo on ja mitä sillä tehdään? Ne joilla on mahdollisuus katsoa youtubepätkää, niin sellainen alla.

Näillä sivuilla infoa ja kuvia.

Eli kyseessä on autossa kulkeva, tai no miksei vaikka veneessä yms. adapterin kanssa vaikka missä.
Eli, näen jo itseni auton kanssa parkissa jollain hienolla vesiputouksella jenkeissä, poika kirmaa itseään väsyksiin, S kuvaa maisemia. Otan sipaisun, katse lasittuu samalla kun maistelen ja huokaisen, sanon hiljaa kupin takaa maisemille ja perheelleni, kiitos “Handpresso auto” :)

Matka lähestyy, treenattu on jonkin verran. Kisakahvista tuli viimein tietoa, tulee olemaan Heart Roasters:in pestyä Sidamoa Borenza Zone:sta, Lokakuussa 2011 poimittua. Tämä on enne, sillä kyseistä paahtimoa pitää pystyssä suomalainen lumilautailija.
Ei Aeropressistä enempiä, sen verran vain, että Kaffalla Luukkosen Antin kanssa viimeksi treenaillessa sain hieman tuota maailmaa enemmän auki, kiitokset tästä.

Niin paljon on tullut suodatinkahvia litkittyä, ja jos cappuccinon juonut, niin se on ollut jonkun muun valmistama. Joten, tänään keitin näytti jo melkein pöllyttyneeltä, oli siis pakko viimeiset Kaffan Gatinat (vaikka olivatkin jo kk:n vanhoja) laittaa likoon, ja maidot päälle. Teki kyllä gutaa saada sitä omatekemää, ikään kuin se olisi parempaa, mutta sanokaa hulluksi, niin siinä on se tekemisen ja onnistumisen fiilis korkeammalla kuin juominen itsessään.

Uusi monipuolinen FAF PB, ja vanha kunnon Gatina taustalla

Kaksi viikkoa takaperin laitettiin istutuksia itämään, on vesimelonia testissä ja sit normi paprikaa ja minitomaatteja yms. Mikä itseäni eniten innostaa, on tuo chili “Aji Cristal”, siemenet sain kirjeitse kahvikaveriltani Linkeriltä. Chilin pitäisi olla helppo (onko mikään näissä viherpeukaloissa?), ja sopivan tulinen tottumattomallekkin, eli justiin mulle siis.
Ainakaan näin parin viikon jälkeen, ne eivät ole vielä tuhoutuneet.

Jos vähän kaikkea kokeillaan, niin kaupassa melkein kiljahdin matkalla oluthyllyille. Limuissa oli vihaisia lintuja, pari tuli ihan itsestään meidänkin ostoskoriin. Miltä ne sitten maistuivat, niin eipä jää Leeville kerrottavaa.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s